bartool Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 mam do was takie zapytanie :czy jak umieszcze wiatraczki w taki sposob to bedzie dopry przeplyw powietrza( czy dobrze beda chlozic kompa) czy lepiej umiescic wiatraczki w innych miejscach :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Nie to forum . A to jest sposub taki jak w kazdej budzie sczerze da ale czy waqrto dla tego szumu co bedziesz mial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Prosta odpowiedz: Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 w sumie jest ok. pomyśl nad wetylem wyciągającym ciepło znad proca i wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ącym na wysokości karty graficznej to zdjęcie mojej starej budy: teraz mam budę po proliancie i nie muszę się martwić o chlodzenie, bo "firmowe" dostosowane było do serwera 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 To jest standardowe umieszczenie dwóch dodatkowych wentyli, ja mam jeden umieszczony obok proca ( U ciebie to jest ten obok PSU) i on wdmuchije zimne powietrze do srodka nd wentyla na procu i tak schładza go, ale w twoim wypadku to by popsuło wszystko i zasilacz by szybko padl bo cieple powietrze nie miałoby gdzie zostac wydmychane, gdybys puscil wentyl tak jak ja + tem drugi. Innego bardzoej odpowiedniego wyjscia nie widze chyba ze jeden wentyl bys umiescil na bocznej sciance obudowy, choc to standardowe rozwiazanei jest chyba najbardziej odpowiednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 moj brat ma budę PROLIANT 1500(lub 1300) i razem z budą były dwa wiatraki.jeden chyba 120x120(albo140x140) był z tylu i krecil sie chyba max.2500(ale mam tez regulator który daje mu napiecie 7v) a zprzodu jest wiatrak 80x80 i strasznie wyje jak da mu sie do konca pokretła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 moj proliant: http://tola.allegro.pl/photos/400x300/10/1005/100520/10052002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 8O 8O 8O moj tez ;-). hyhyhyhyyyyy.... Tyle ze czarny ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 bedzie lepiej chlodzic kompa :) przedni wdmuch ;) a drugi tylnie wydmuch,.... ale to opisałem :lol:bedzie lepiej chlodzic kompa :) przedni wdmuch ;) a drugi tylnie wydmuch,.... ale to opisałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...