Skocz do zawartości
SlaY3R

Karta Tv |winfast Tv2000

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka dostałem tą karte od kumpla tylko ze dal mi sama karte bez plytki i nie moge znalesc nigdzie sterownikow do tej karty i jakiegos programu co by mial mi odtwarzać programy itp... Jesli wie ktos z kąd pobrac sterowniki, to bylo by fajnie.... PZDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz Ci je dam.

edytuje ten post za akieś 15 minut bo wgrywam na serwer sterowniki

Porównaj z moją kartą czy to ta sama, w sygnaturce jest link do konfigu

tu masz sterowniki

http://www.rogepost.com/n/1546755104

Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mam pytanko jak masz ustawione to wszystko ja mam TV source- Antenne i Area Poland (pal b/d ) kombinuje i nie moge ustawic zeby obraz byl dobry... mam takie male kreski i to przeszkadza troche ...a jak ty masz usatawione ... ja mam kablowke ale nie ma roznicy czy wezme na Antene czy cable

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ustawiasz tak żeby był obraz i dzwięk, (masz dobrze). Ustaw obraz na optimal quality (prawy przycisk na obrazie TV) dasz sobie rade. ( w narzędziach troche po testuj)

Ja dla poprawienia obrau zamontowałem wzmacniacz antenowy i tak wygląda to teraz

Dołączona grafika

Nie które kanały kablówki mają słaby sygnał i nawet wzmacniacz nie pomorze. Ale tvp1, tvp2, tvp3, polsat tvn musi być żyleta (ja kablówki nie mam)

Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi