wanka Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Zamierzam wymienc karte graf. na Ati9500Pro, lecz mam zasilacz 300W. Czy on wystarczy wziawszy pod uwage, ze proc. to Athlon XP i jest jeszcze kilka urzadzen w kompie? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Zalezy jaki to zasilacz jeżeli to Enermax Chieftec Enlight itd to wiadomo że będzie działać a jeżeli rubikon megabajt codegen to raczej nastawiałbym się na kłopoty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Zamierzam wymienc karte graf. na Ati9500Pro, lecz mam zasilacz 300W. Czy on wystarczy wziawszy pod uwage, ze proc. to Athlon XP i jest jeszcze kilka urzadzen w kompie? :?: Ja ostatnio sobie kupilem ati 9500, a mam w komputerze jeszcze epoxa 8rda+ i powiem ci ze 400-stu watowy codeszajs ma problemy ze wstaniem, juz nie mowie o podkrecaniu. Wyglada na to ze codeszajs nie potrafi zapewnic od razu duzej mocy, musi sie najpierw "rozgrzac" ;) Po trzecim uruchomieniu komputer wstaje i chodzi bezproblemowo. Radze ci abys wzial sobie to ati na sprobowanie i zobacz czy komputer sie uruchamia normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Heee nigdy megabajt 300w....... dzisiaj u kupmpla skladalem kompa noi zasilka wraz z obudowa ..megabajt .. hehe zlozylismy na plycie gigabyte'a procka AXP 2000 .. GeForce4Ti4200 ... hehe wlaczylismy kompa a za 3 minuty zasilka sie spalila...oddała sie w odchłanie piekielne :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Powinno spoko działać jak niebędziesz zbytnio podkręcał , mi na codegenie 300w spoko wszystko chodziło , proc@2200MHz 1,95v karta podkręcona jak w podpisie , ale niestety sie spalił jak dałem więcej na proca , bodajże 2300MHz 2V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 bedzie działac ale do czasu heh ja bym zdecydowanie 350W polecil ... niom ale zrobiesz jak chcesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Proponuje po prostu dobry zasilacz Chiefteca 360 W PFC 199 zł 360W Dual Fan Aktywne PFC 265 zł 420 W Dual Fan Aktywne PFC 319 zł Szczegóły na http://www.chieftec.pl/zasilacze.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja sądze że bez problemu wystarczy hunthey 300W lub 350W tyle że jest dosyć głośny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...