Skocz do zawartości
wanka

Ati 9500Pro@zasilacz 300W

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam wymienc karte graf. na Ati9500Pro, lecz mam zasilacz 300W. Czy on wystarczy wziawszy pod uwage, ze proc. to Athlon XP i jest jeszcze kilka urzadzen w kompie?  :?:

Ja ostatnio sobie kupilem ati 9500, a mam w komputerze jeszcze epoxa 8rda+ i powiem ci ze 400-stu watowy codeszajs ma problemy ze wstaniem, juz nie mowie o podkrecaniu. Wyglada na to ze codeszajs nie potrafi zapewnic od razu duzej mocy, musi sie najpierw "rozgrzac" ;) Po trzecim uruchomieniu komputer wstaje i chodzi bezproblemowo.

Radze ci abys wzial sobie to ati na sprobowanie i zobacz czy komputer sie uruchamia normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heee nigdy megabajt 300w....... dzisiaj u kupmpla skladalem kompa noi zasilka wraz z obudowa ..megabajt .. hehe zlozylismy na plycie gigabyte'a procka AXP 2000 .. GeForce4Ti4200 ... hehe wlaczylismy kompa a za 3 minuty zasilka sie spalila...oddała sie w odchłanie piekielne :D :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinno spoko działać jak niebędziesz zbytnio podkręcał , mi na codegenie 300w spoko wszystko chodziło , proc@2200MHz 1,95v karta podkręcona jak w podpisie , ale niestety sie spalił jak dałem więcej na proca , bodajże 2300MHz 2V.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...