s0lid Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) YEAH!!!! Wraca moja ulubiona czesc gta. Tzn na PSP juz powrocila, ale sie okazało ze juz 9 marca 07 ukaze sie na PlayStation 2!!! Miesiac został! :D Powroci klimat i muzyka lat 80siatych. Bedzie sie działo... ja juz zacieram raczki. Ci, co maja PSP i VCS moze by cos powiedzieli na temat tej gierki? Ale bez spoilerow prosze ;) Edytowane 10 Lutego 2007 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Hmmm. Zaczelem dzis dopiero grac i moje wrazenia sa jak najbardziej pozytywne. Przede wszystkim miazguni kliiiiiiiiiiiiiiiiiiimaaaaaaaaaaaaat jak to mialo miejsce w oryginalnym vice city[ktore to uwazam za najlepsiejsze gta :P ]. Muzyka idealnie wpasowana do całości, mozna uslyszec tutaj hity wprost z audycji dla zgredów i innych dinozaurów. Graficznie oczywiscie bez rewelacji ale nadal jest słodko. Nie zabrakło oczywiscie przeslicznych zachodów słonca :) Co do fabuły nie bede zdradzał wiele, odwołania do VC trafiaja sie co chwila ;> No i miasto to te ktore pamietamy z poprzedniej czesci, oczywiscie z drobnymi poprawkami. Co do portu na ps2 to uwazaj zeby nei skonczylo sie jak porazka z LCS.... Edytowane 10 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 swego czasu mialem kryzys czy nie kupic PSP gdy ta wyszla w bundle-pack'u z VCS... juz mialem w koszyku gdy przechodzilem obok polki z grami na PS2 i zobaczylem LCS... pomyslalem: "a poczekam, a noz wyjdzie na PS2". No i jest! :D Ciesze sie niezmiernie :P Jeszcze tylko zeby MGS:Portable Ops wyszlo na PS2/PS3 to bylbym wniebowziety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Hmmm. Zaczelem dzis dopiero grac i moje wrazenia sa jak najbardziej pozytywne. Przede wszystkim miazguni kliiiiiiiiiiiiiiiiiiimaaaaaaaaaaaaat jak to mialo miejsce w oryginalnym vice city[ktore to uwazam za najlepsiejsze gta :P ]. Muzyka idealnie wpasowana do całości, mozna uslyszec tutaj hity wprost z audycji dla zgredów i innych dinozaurów. Graficznie oczywiscie bez rewelacji ale nadal jest słodko. Nie zabrakło oczywiscie przeslicznych zachodów słonca :) Co do fabuły nie bede zdradzał wiele, odwołania do VC trafiaja sie co chwila ;> No i miasto to te ktore pamietamy z poprzedniej czesci, oczywiscie z drobnymi poprawkami. Co do portu na ps2 to uwazaj zeby nei skonczylo sie jak porazka z LCS.... Jak ktos juz bedzie swiadomy jak to sie ma na PS2, to niech da znac. LCS widzialem u kumpla na ps2 i tylko szło sie pomodlic o nastepne czesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...