nuras_en Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 No wlasnie, tego dokladnie sie obawialem :( I tez mialem zamiar sprzedac Cowona, bo nie chcialbym dokladac kasy do tego interesu, ale jak widac nie bedzie tak latwo. Pytanie tylko czy jakosc audio mozna poprawic np wgraniem innego playera czy po prostu "ten typ tak ma" i bedzie bez zmian.Nie wiem, moze jest jakis program z lepszym ustawieniem eq. Nie masz żadnego znajomego z N'ką? w salonie Nokii też masz możliwość odsłuchu. Dla kogoś kto nigdy nie słchał muzyki na jakimś lepszym mp3 playerze jakość będzie zadowolająca, a nawet bdb. Jednak jeżeli słuchałeś cały czas na Cowonie to odczujesz różnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 jesli chodzi o program, to polecam LCGJukebox. Ma dziesieciopasmowy equalizer, wygodne menu a na w950 subiektywnie gral lepiej od wbudowanego odtwarzacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3NT3R Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) "Słuchajcie" a czy znacie jakieś fajne programy do nauki słówek ? Tzn. coś jak taki prościutki - "Wkuwacz" oczywiście na Symbiana - ewentualnie Jave Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez 3NT3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojt007 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Po co się uczyć. Wsytarczy wgrać Xlatora. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3NT3R Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) No ale trzeba być ambitnym :lol2: ... szkoda, że nie potrafię programować. może jakiś zdolny programista pyknie takie cos pod javę / symbiana ? jeśli to nie jest czasochłonne ? :rolleyes: taki najprostszy soft - import z pliku np. .txt - ( wybieram w programie plik z dowolną bazą słówek ) i się po kolei wyświetla - wyraz .. klikam "dalej" i pojawia sie tłumaczenie ... klikam "dalej' ... bez wpisywania i cudowania..bez dzwięków..gratulacji..kół ratunkowych i telefonów do przyjaciela. :? Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez 3NT3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Moja N93 doczekała się koleżanki w postaci N73, jako że nie mam co z nią zrobić pomyśłałem o zmienieniu jej w GPS na rower :D Tu jest pytanie czy programy pokroju garmina, TT, maps itepe działają na tyle sprawnie i mają w miare dobre pokrycie / aktualne mapy aby dało się tego sensownie używać i opłacał się zakup mocowania i modułu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Moja N93 doczekała się koleżanki w postaci N73, jako że nie mam co z nią zrobić pomyśłałem o zmienieniu jej w GPS na rower :D Tu jest pytanie czy programy pokroju garmina, TT, maps itepe działają na tyle sprawnie i mają w miare dobre pokrycie / aktualne mapy aby dało się tego sensownie używać i opłacał się zakup mocowania i modułu ? Tylko Garmin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zitah Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Mam pytanie. Sciagnalem sobie theme do N95 http://gallery.mobile9.com/f/571304/ Zainstalowalem, uruchomiłem i co? Nie zmienily mi sie ikony z menu. Wszedzie indziej sa zmienione tylko menu pozostalo defaultowe. Czy da się temu jakos zaradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 pytanie tak noobowskie ze az wstyd ale musze... symbian 9.2 s60 rel 3.1 jak zapisac na karcie/tel plik przeslany do mnie przez bt? :blink: :lol2: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Masz go w wiadomościach, dajesz opcje i zapisujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) na pewno w ten sposob zrobilbym na n73me, jednak tutaj nie ma takiej opcji :lol2: seriously, nie wierze ze nie da sie zapisac przeslanego pliku :blink: zdaje sie jedyne co moge zrobic to przeniesc go do "moje foldery" :blink: ale nic mi to nie daje. dalej nie moge go zapisac ani przeslac dalej ... Edytowane 11 Listopada 2008 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 pytanie tak noobowskie ze az wstyd ale musze... symbian 9.2 s60 rel 3.1 jak zapisac na karcie/tel plik przeslany do mnie przez bt? :blink: :lol2: :rolleyes: Jeżeli masz uruchomiany ten plik powiedzmy jakieś zdjęcie i naciśniesz wstecz to zapyta Cię czy zapisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 a jesli jest to aplikacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Moze przez pc suite? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 chyba bez hackowania tel sie nie obejdzie :| przez pc suit rowniez sprobuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 chyba bez hackowania tel sie nie obejdzie :|złamanie telefonu to 2 minuty, na 6120 robiłem to u siebie już kilka razy i wszystko śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 @mess jedyne co mi przychodzi do głowy to przez PC Suita skopiuj to najprościej. Znajdziesz to w katalogu: Menadżer Plików/ Karta pamięci / Attachments Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) sytuacja byla taka, ze kumpel mi wyslal gingera (darmowy rozklad autobusow), chcial wyslac rowniez drugiemu jednak nie chcialy cos tel wspolpracowac wiec ja postanowilem mu wyslac, a tu zonk... troche bylem zly na swoj tel ze tyle kabony wydalem a zapisac glupiego zalacznika nie moge :D poszperalem troche, i znalazlem jakis program ktory miedzy innymi umozliwia zapisywanie plikow z bt(jednak w tej chwili nie pamietam nazwy). przy zdjeciach mozna zapisac normalnie, przy aplikacjach juz kupa :) przemek juz wiem ze shackowanie trudne nie jest, jednak za pierwszym razem raczej nie 2 min :D EDIT: zainstalowalem profimail, ktorzy podobno pozwala na zapisywanie zakazanych zalacznikow, jednak w n82 nie dziala :( chyba musze miec rozblokowany tel aby moc sie dostac do tych plikow. kumpel ma se p1 i ma programik ktory odblokowuje mu pliki w sek, i pozniej tak samo szybko pozwala je zablokowac. czy jest cos takiego na s60? Edytowane 16 Listopada 2008 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 czy jest na forum ktos kto potrafi/ma mozliwosc podpisania aplikacji? jezeli ktos zna sposob na zlamanie 30.0.019 prosze o instrukcje ! :) (n82) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Napisz mi na PW IMEI i e-mail jesli nie masz w profilu. Podesle ci podpisana aplikacje do lamania systemu. Tutaj wlasciciel N82 (31.0.016). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Jeśli chcesz podpisywać aplikację na komputerze to polecam wyrobić sobie certyfikat z OPDA a następnie po uzyskaniu pliku *cer i *key ładujesz je do programu SignMe Beta (musisz przestawić datę systemową w Windowsie np na 5 stycznia 2007r bo inaczej aplikacja się nie uruchomi z bieżącą datą) i możesz podpisywać sobie aplikacje do woli. Bardziej zalecam jednak sposób z HelloX. Skuteczna metoda i robisz to raz a dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Napisz mi na PW IMEI i e-mail jesli nie masz w profilu. Podesle ci podpisana aplikacje do lamania systemu. Tutaj wlasciciel N82 (31.0.016). sonic jak dlugo to potrwa? :) btw mam wyrobiony certyfikat i klucz ale nie wiem jak podpisac aplikacje. uzywam xsign i signsis przy czym jak odpalam wszystko po prostu mi jej nie podpisuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Wybacz za zwloke OPDA cos sie zepsulo. Ale jak masz certyfikat to: Zrob update softa do najnowszego (jest szybszy - potwierdzone organoleptycznie) Sciagnij program HelloOX Podpisz go swoim certyfikatem za pomoca SignSIS Zainstaluj HelloOX. (Opcjonalnie mozesz sie zgodzic na instalacje RomPatchera i Modo) Po zalatwionym hacku odinstaluj hellOX. Ciesz sie zlamanym symbianem Edit: Dokladnie chodzi o firmware. Edytowane 17 Listopada 2009 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 ok, a skad wziac password? wyskakuje mi ze invalid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 A wybierasz swoj cer i key? Jak tak, to niezalezenie co wpiszesz powinno podpisac. Ewentualnei zobacz 0000, 1234, 12345. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 :( kazdego hasla probowalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 U mnie 99% programów do podpisywania aplikacji nie działa... Zadziałał dopiero GenialSIS. Na pw Ci wysłałem co i jak zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 psz3mo, czy po podpisaniu aplikacji programik zmienia nazwe jej z unsigned na signed? czy jedyny sposob zeby to sprawdzic to odpalic ja w telefonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) Nazwa pliku się zmieni, dodatkowo zmianie ulegnie objętość pliku (o wielkośc certyfikatu) Opisałem Ci też na pw :) Edytowane 21 Stycznia 2010 przez psz3mo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Pozwoliłem sobie na post pod postem, bo inaczej nie idzie odświeżyć wątku, a myślę, że informacja dość ciekawa http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps <- ovi maps na symbiana całkowicie za darmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...