wilczurek Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 więc do 6600 założyłem WC wszystko ok niska temperatura , ostatnio sdejmuje bok i widze że przy mostefach karta jest czyściutka a laminat dziwnie ciemniejszy . Jak 1 raz zmieniałem chłodzenie to przy rdzeniu było coś w rodzaju przeźroczystej pasty i się tym nie martwiłem ale na mostefach to już przesada , a może gygabyte coś wymyślił w kartach z pasywnym chłodzeniem? Przy okazji jaką temperature powinny mieć pamięci gddr2 ( radiatory ALU) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 więc do 6600 założyłem WC wszystko ok niska temperatura , ostatnio sdejmuje bok i widze że przy mostefach karta jest czyściutka a laminat dziwnie ciemniejszy . Jak 1 raz zmieniałem chłodzenie to przy rdzeniu było coś w rodzaju przeźroczystej pasty i się tym nie martwiłem ale na mostefach to już przesada , a może gygabyte coś wymyślił w kartach z pasywnym chłodzeniem? Przy okazji jaką temperature powinny mieć pamięci gddr2 ( radiatory ALU) A skąd mamy to wiedzieć :?: Sprawdź palcem, jak będą gorące to daj nawiew... Jak chcesz chłodzić całą kartę razem z pamięciami i mosfetami to zainwestuj w blok Innovateka... BTW. Nie ten dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 a jak bym dał do chłodzenie to by ki napisali że to GPU ... palcem sprawdzam nie mają więcej niz 35+/- 10stopni . tylko tym się przejąłem ze w 1 miejscu jest taka czysta bo robie brud moda:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 dzisas pisz po polsku :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 fakt po przeczytaniu sam tego nie kminie . :lol: chodziło o to ze jak 1 raz rozbierałem grafe to na rdzeniu miałem taki płyn ale się okazało że to pasta . A na mostefach tego nie było temu strach . brud mod to super syf w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Nie ma się co przejmować że nie było pasty. Jak się grzeją to daj na te mosfety jakieś radiatory ew. nawiew. BTW. Co ma z tym wspólnego nazwa tematu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...