axl2000 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 co parenascie minut wylacza mi sie karta muzyczna, i nie mam dzwieku, pokazuje cos takiego jak klikne na ikonke na pasku zadan, po restarcie jest ok na jakis czas az w koncu cos takiego....jakie spomysly? Denerwuje mnie to juz strasznie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 a może jakieś konkrety ?? jaka karta itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 a może jakieś konkrety ?? jaka karta itd zintegrowany Realtek HD na płycie z podpisu. Ale to ma male znaczenie bo to samo mam na innym kompie z inną karta muzyczną :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Inne stery?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Juz wiele sterow probowalem dalej to samo...teraz sluchalem sobie MP3 wszystko ok, wlazlem do gry, pogralem....ok, wyszedlem z gry, wlaczam mp3 i [gluteus maximus], cisza, nie mozna bo narzedzie mixujące itd. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...