Ocean Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 W przyszlym tygodniu chce sie wybrac na gielde komputerowa w Poznaniu, mam kawalek drogi (70km), a nie bylem na gieldzie sporo lat. Kiedys byla obok wejscia do palmiarni, w budynku domu aukcyjnego, bylej hali sportowej, cos takiego, czy nadal tam jest? I w jakich dniach, godz. czynna? W net znalazlem tez info o nowej gieldzie na ul. Szamotulska 33, dziala, przyjela sie? Prosze o adresy, gdzie znajde najlepsze gieldy komputerowe i sprzetu elektronicznego w Poznianiu. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Hmm teraz wiem że Ci ludzie którzy koło palmiarni się wystawiali są co niedziele na starej rzeźni na garbarach, konkretniej koło giełdy staroci. Co do godzin to chyba 10 czy 11 do 14 czy 15, nie jestem tego po prostu pewien. Tej giełdy którą podałeś nie kojarzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Mozesz podac ulice i nr, nie bardzo znam Poznan, kiedys "jezdzilem na pamiec". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Hmm to tutaj jest problem. Ulica: Garbary ale numer to nie wiem, zapytasz o starą rzeźnie to Ci powiedzą :wink: niedaleko się budują "Nowe Garbary" takie centrum handlowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Z PKP: 1. Wsiadasz w 51 na dworcu i jedziesz do przystanku Garbary (stacja PKP - najlepiej wogóle tam wysiąść, chyba, że nie jedziesz od tej strony). 2. Ósemka na Miłostowo, wysiadasz przystanek przed Katedrą. Z PKS: dojdź do pkp, dalej jak wyżej :'] Edytowane 12 Lutego 2007 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Zamiast gieldy tam kolo palmiarni jest teraz.... Biedronka..... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Dziekie, ale bede jechal autem. czyli musze docjechac do iglicy targow, a potem, zerkne na automape, a o reszte sie dopytam, skoro nie ma nr :) THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...