kobus Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 otoż na rynku pojawiło sie ostatnio wiele wiele płyt. JA mam zamiar nabyć celerona 2200mhz Box i nie wiem jaka plytka bedzie dobra do niego( taka zeby szlo baaardzo duuzo podkrecic) czy wiecie wtedy na ile by poszedl taki celeron? Po waszych wypowiedziach zminiłem zdanie i kupiej ednak amd 1700+ lub 2000+ i plytke oczywiscie epoxa 8rda+ czy ona ma karte dzwiekowa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 dam ci rade kup amd 1700+ JUIHB i epox 8rda+ 2600+ stuknie jak nic :twisted: i to za przyslowiowe grosze pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 CHŁOPIE................. CELERON TO NAJGORSZEGO GÓWNO JAKIE W ZYCIU WIDZIALEM!!!JEST CHYBA GORSZE WRAŻENIE OD CD-ROMU LG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK SAMO NIE JEDZIE!!!!!! KUP XP 1700 0.13um JIUHB 0251 I POJDZIE NA 2400XP na 100% i w tedy ZJE TEGO CELERONA RAZEM Z SOCKETEM!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 otoż na rynku pojawiło sie ostatnio wiele wiele płyt. JA mam zamiar nabyć celerona 2200mhz Box i nie wiem jaka plytka bedzie dobra do niego( taka zeby szlo baaardzo duuzo podkrecic) czy wiecie wtedy na ile by poszedl taki celeron? zastanów sie piec razy zanim kupisz celerona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a ile to 2600+ mhz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 O bosze... 500 zł za takieeeego procka... no comment. Poczytaj troche to forum i jednak zmień "troszeczkę" zdanie na temat zakupu procka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Chłopie posłuchaj moich przedmówców i mnie i nie bierz CELERONA, kiszka jakich mało... Kumpel miał C1.7, także wiem co "mówie"... teraz ma Athlona 2000+ i jest o wiele bardziej zadowolony!!! Wręcz przeklina Celerony!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 widze ze patrzysz tylko i wylacznie na ilosc Mhz a nie na ogolna wydajnosc proca ,dajmy na to taki athlon 1,7 xp taktowany zegarem 1460 Mhz bije na glowe tego celerona 2,2 w kazdej aplikacji . Jezli sprawisz sobie takiego athlona bez problemu poleci na 2,6 xp (2070 Mhz) i wtedy jego wydajnosc bedzie mniej wiecej na poziomie P4 2,66. Aha i koniecznie plyta na nForce2 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 wow nie wiedzialem ze tyle mozna wycisnac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a jaka plyta glowna do athlona 1,7xp zeby szlo tak jak YrC piszee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Niom no to juz zaoszczedziles na plyte :] Polecam Epoxa 8rda+ Najlepsza do o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a jaka plyta glowna do athlona 1,7xp zeby szlo tak jak YrC piszeeEPoX 8RDA+ !!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 no wlasnie, kurde czleku to glupstwo!! Bierz sobie ANTKA z dobrej serii (SZUKAJ!!) no i EPOX 8RDA + (lub bez "+") no i kurde zestaw 100 razy lepszy niz ten celeron - to shit!! i sobie tego antka na 2800+ wykrecisz i wszystkie lamerskie intlki ;) bijesz o glowe!! :D zastanow sie nad tym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 kurcze wszyscy maja jedno zdanie 0.13u + 8RDA(+) hehehehe.... i maja racje!!!!! pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a ja bede orginalny i powiem SZUKAJ !!! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a ja bede orginalny i powiem SZUKAJ !!! :] no o mobos pod celine to on raczej malo znajdzie albo wogole :lol: wiec twoja wypowiedz raczej nie jest oryginalna ;) :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ale jest oryginalna co do mobo amd, czyli co do moba EPOX 8RDA + :D O tym jaknajbardziej... SZUKAJ!! ;) :D duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo bylo :) choc mobo pod celina to pod PIV czyli jaknajbardziej szuakj moze byc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ale jest oryginalna co do mobo amd, czyli co do moba EPOX 8RDA + :D O tym jaknajbardziej... SZUKAJ!! ;) :D duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo bylo :) choc mobo pod celina to pod PIV czyli jaknajbardziej szuakj moze byc :D nom do amd to epoxy sa chyba najlepsze z tych tanszych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ale jest oryginalna co do mobo amd, czyli co do moba EPOX 8RDA + :D O tym jaknajbardziej... SZUKAJ!! ;) :D duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo bylo :) choc mobo pod celina to pod PIV czyli jaknajbardziej szuakj moze byc :D nom do amd to epoxy sa chyba najlepsze z tych tanszych nie tylko sa najlepsze z tych tanszych ale sa lepsze od tych drozszych ;) :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 hehe ja sie o wydajnosci AMD juz przekonalem 1.1GHz DURON ~TUALATIN 1.6GHz - kurde no ale jak juz chcesz tego celka to kup najtanszego albo doluz i kup p4 a plyte ABIT ONLY!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 genghiskhan a pamietam jak kiedys zesmy sie sprzeczali bo nie chciales uwierzyc w mozliwosc procow amd :) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 1700+i SOLTEK 75-FRN-L nForce bardzo dobra plytka polecam i do tego tania:)))))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 tez slyszalem duzo dobrego na temat tego solteka ale nigdy nie mialem okazji go przetestowac (czyt. porownac z 8RDA ;) :twisted: ) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ale jest oryginalna co do mobo amd, czyli co do moba EPOX 8RDA + :D O tym jaknajbardziej... SZUKAJ!! ;) :D duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo bylo :) choc mobo pod celina to pod PIV czyli jaknajbardziej szuakj moze byc :D nom do amd to epoxy sa chyba najlepsze z tych tanszych nie tylko sa najlepsze z tych tanszych ale sa lepsze od tych drozszych ;) :D :twisted: w sumie sens jest podobny=) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Tylko pamiętaj o dobrej serii!!!! . To jest bardzo ważne , od serii zależy ile będziesz mógł kręcić! . Użyj opcji szukaj , i ucz się samodzielności . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Tylko pamiętaj o dobrej serii!!!! . To jest bardzo ważne , od serii zależy ile będziesz mógł kręcić! . Użyj opcji szukaj , i ucz się samodzielności . rotfl, prawda to juz chyba bylo ale temat warty chyba odsiwezenia:PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Jest to moj pierwszy post na forum a wiec WITAM ALL Wlasnie chce zlozyc kompa na 1700XP 0,13 z dobrej seryjki :) 256DDR 333 i no wlasnie na plyte gl. zostaje mi ok 400 PLN i niewiem co kupic. POMOZECIE ? Wiem ze EPOX 8RDA czy inne na nFORCE2 ale takie plyty to 500-550 PLN a tyle niemam ,czekam na dobre rady. POZDRAWIAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 skombinuj z 40zeta i kup SOLTEKA 75-frn-l (nFORCE 2) ostatnio w bydzi widziałem za 438!! Fajna płytka... a jak nie skołujesz kasy to coś na KT-400... al czy sie opłaca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 2 razy to samo?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 2 razy to samo?:P już nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...