Skocz do zawartości
kobus

jaka plyta główna

Rekomendowane odpowiedzi

otoż na rynku pojawiło sie ostatnio wiele wiele płyt. JA mam zamiar nabyć celerona 2200mhz Box i nie wiem jaka plytka bedzie dobra do niego( taka zeby szlo baaardzo duuzo podkrecic) czy wiecie wtedy na ile by poszedl taki celeron?

Po waszych wypowiedziach zminiłem zdanie i kupiej ednak amd 1700+ lub 2000+ i plytke oczywiscie epoxa 8rda+ czy ona ma karte dzwiekowa??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CHŁOPIE.................

CELERON TO NAJGORSZEGO GÓWNO JAKIE W ZYCIU WIDZIALEM!!!JEST CHYBA GORSZE WRAŻENIE OD CD-ROMU LG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK SAMO NIE JEDZIE!!!!!! KUP XP 1700 0.13um JIUHB 0251 I POJDZIE NA 2400XP na 100% i w tedy ZJE TEGO CELERONA RAZEM Z SOCKETEM!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

otoż na rynku pojawiło sie ostatnio wiele wiele płyt. JA mam zamiar nabyć celerona 2200mhz Box i nie wiem jaka plytka bedzie dobra do niego( taka zeby szlo baaardzo duuzo podkrecic) czy wiecie wtedy na ile by poszedl taki celeron?

zastanów sie piec razy zanim kupisz celerona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopie posłuchaj moich przedmówców i mnie i nie bierz CELERONA, kiszka jakich mało... Kumpel miał C1.7, także wiem co "mówie"... teraz ma Athlona 2000+ i jest o wiele bardziej zadowolony!!! Wręcz przeklina Celerony!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze patrzysz tylko i wylacznie na ilosc Mhz a nie na ogolna wydajnosc proca ,dajmy na to taki athlon 1,7 xp taktowany zegarem 1460 Mhz bije na glowe tego celerona 2,2 w kazdej aplikacji .

Jezli sprawisz sobie takiego athlona bez problemu poleci na 2,6 xp (2070 Mhz) i wtedy jego wydajnosc bedzie mniej wiecej na poziomie P4 2,66.

Aha i koniecznie plyta na nForce2 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie, kurde czleku to glupstwo!! Bierz sobie ANTKA z dobrej serii (SZUKAJ!!) no i EPOX 8RDA + (lub bez "+") no i kurde zestaw 100 razy lepszy niz ten celeron - to shit!! i sobie tego antka na 2800+ wykrecisz i wszystkie lamerskie intlki ;) bijesz o glowe!! :D zastanow sie nad tym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jest oryginalna co do mobo amd, czyli co do moba EPOX 8RDA + :D O tym jaknajbardziej... SZUKAJ!! ;) :D duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo bylo :) choc mobo pod celina to pod PIV czyli jaknajbardziej szuakj moze byc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jest oryginalna co do mobo amd, czyli co do moba EPOX 8RDA + :D O tym jaknajbardziej... SZUKAJ!! ;) :D duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo bylo :) choc mobo pod celina to pod PIV czyli jaknajbardziej szuakj moze byc :D

nom do amd to epoxy sa chyba najlepsze z tych tanszych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tylko sa najlepsze z tych tanszych ale sa lepsze od tych drozszych ;) :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tylko sa najlepsze z tych tanszych ale sa lepsze od tych drozszych ;) :D :twisted:

w sumie sens jest podobny=)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pamiętaj o dobrej serii!!!! . To jest bardzo ważne , od serii zależy ile będziesz mógł kręcić! . Użyj opcji szukaj , i ucz się samodzielności .

rotfl, prawda to juz chyba bylo ale temat warty chyba odsiwezenia:PP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to moj pierwszy post na forum a wiec WITAM ALL

Wlasnie chce zlozyc kompa na 1700XP 0,13 z dobrej seryjki :) 256DDR 333 i no wlasnie na plyte gl. zostaje mi ok 400 PLN i niewiem co kupic.

POMOZECIE ?

Wiem ze EPOX 8RDA czy inne na nFORCE2 ale takie plyty to 500-550 PLN a tyle niemam ,czekam na dobre rady.

POZDRAWIAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...