adas01 Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 popieram - soltek 75frn-l. 430-450 zet na pokładzie lan,6ch-audio, 2usb2.0. jem se zadovolony mimo że mam na razie tylko 1 kostke ram-u i to cienkiego (buuuu!) i nie moge sprawdzic ile tak naprawde daje dual ddr. aha mostek północny chłodzony aktywnie. to też coś na + dla kręcących, nie ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Chłopie posłuchaj moich przedmówców i mnie i nie bierz CELERONA, kiszka jakich mało... Kumpel miał C1.7, także wiem co "mówie"... teraz ma Athlona 2000+ i jest o wiele bardziej zadowolony!!! Wręcz przeklina Celerony!!!Celeron 1.7 -> Willamette 0,18u Celeron 2.2 -> Northwood 0,13u Co ty w ogole porownujesz ? 1.7 do 2.2 ?? 2.2 sie zaje... kreci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 tak jak poprzednicy mowie ci bierz tego atlona i epoxa i bedziesz FULL zadowolony naprawde BTW nie pakuj sie w KT400 tak jak ja to zrobilem bo bedziesz zalowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Epox + Xp0.13B0 -> sam sie zastanawiam nad tym zestawikiem... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi2003 Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 loodzie gdzie kupic Epoxa 8rda+ ????? najlepiej wysylkowo !! nigdzie tego nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 szukajcie a nzajdziecie :lol: www.sirius.pl www.komputronik.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...