aceraspire Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Posiadam nagrywarkę DVD model w temacie. Nagrywarka ta nie może nagrywać nowych płyt DVD np. TDK po prostu ich nie widzi. Liteon w laptopie widzie je i nagrywa na nich. Dlatego obwiniam tym firmware nagrywarki. Czy wiecie może z jakiej stronki ściągnąć nowy soft do niej. Szukałem na necie ale nie znalazłem. Podobno nagrywarka ta sprzętowo niczym nie różni się od Liteona 1633 do którego softu nie mało. Czy wiecie jak przerobić moją nagrywarkę ? Co teraz zrobić proszę o pomoc. Tylko nie mówcie że kupić nową nagrywarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Tylko nie mówcie że kupić nową nagrywarkę.IMO najlepesze wyjście. Poszukaj na stronce Sony. Ale mnie to wygląda na rąbnięty laser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 IMO najlepesze wyjście. Poszukaj na stronce Sony. Ale mnie to wygląda na rąbnięty laser.Nie on po prostu nie wypala nowych płyt np. nowe TDK. CD wypala stare DVD DVDRW wypala. Co robić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...