malitek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 w zasadzie to nie mam takiej potrzeby,ale zastanawiam sie czy dalo by sie polaczyc rownolegle 2 zasilacze :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ktoś już to robił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 SZUKAJ http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10738&highlight= http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12273&highlight= a na Moded-Kompz.net niedawno byl link i jest caly art (ten w poradach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ja mam połączone tak zasilacze jeden 300W (podzespoły kompa) i 230W(reszta stuff-u, wentyle, diody). Łączysz poprostu przewody zielone (Power-On) i jakiekolwiek masy ( przeważnie kolor czarny:D ) i wszystko ładnie smiga:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 po co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Co po co ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 2 zasilacze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 dla jaj czlowieku dla jaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 podlacz se pod jajca to Cie oswieci:D polecam 12V @15A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to chyba niemozliwe a napewno niezdrowe laczyc rownolegle 2 zasilacze impulsowe - zwlaszcza rozne jesli chodzi o moc znamionowa podawana przez producenta - zawsze poplynie jakis prad wyrownawczy :-/ Chyba najlepiej ze czesc sprzetu podpinamy do 1 zasilki np z takim nastawieniem ze 3,3 V przeznaczone na zasilanie mobo a urzadzenia na 12V i 5V to ciagnie drugi zasilacz. Najlepiej chyba jednak kupic jedna porzadno chocby ze wzgledu ze zajmuje mniej miejsca:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 To jak tak to kup mi zasilacz za 600zł :D Mnie nie stać na coś takiego. I o jakim pradzie wyrównawczym ty gadasz ?? Jeśli podłanczasz dwa kabelki Power-On i mase to powiedz mi jaki prąd tam popłynie ?? Ile Volt płynie przez Power-On ?? Ja mam jush tak od pół roku i nic sie nie sypie. I Myśle że jak bym podłączył wszystko pod jeden zasilacz 300W to by go cholera szczeliła a potem mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Aha i jeszcze jedno. Jak masz porządną obudowę a nie tam jakieś MidiShity To wisi ci co ile miejsca zajmuje no nie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Nie wiem czy o to dokladnie Ci chodzi, ale opis jest na stronie www.moded-kompz.net. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...