shinok Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Na dniach chcialbym kupic jakiegos laptopa, ale niestety mam ograniczone fundusze wiec musze sie zadowolic jakims szrotem jego prace do strasznie ambitnych nalezec nie beda ale jednak mobilnosc jest niezbedna. Generalnie jednak chcialbym by mogl odtwarzac filmy. Czy ten sprzet : http://allegro.pl/show_item.php?item=164695942 majacy na pokladzie 366 mhz uciagnie filmy w xvidzie? nie chcialbym sie bawic w rekonwersje jak na komorki ... prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Ten laptop ma za slaba grafe na xvid`y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 na moim tp600 z prockiem 300MHz i taka grafa jak ten dell da sie spokojnie ogladac wiekszosc filmow w rozdzielczosci OK 580x400 czy cos kolo tego wiem ze jak cos jest 640x480 to sa juz problemy cala serie topgearow ogladalem i wrazenia sa ok niekiedy zgubi klatke ale dzwiek idzie rowno z filmem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Pójść pójdzie, na identycznym, tyle że z prockiem 266 dało się oglądać... ale to taki sprzęcik na krawędzi :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Mi by się nie chciało kombinować z lepiej zrippowanymi filmami aby się nie cieły :? Lepiej dołożyć do czegoś sensowniejszego od np. IBM'a lub dać sobie spokój... Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...