slayne Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Mam telewizor który ma tylko zwykłe wejście antenowe. czy da sie jakoś podłączyć kompa zeby to działało? Na karcie mam wyjście cinch i s-vhs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 da sie np przez video , karte podlaczasz do videa a video przez kabel antenowy do tv, nie gwarantuje jakosci obrazu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ale masz tez na 200% w telwizorez EURO SCART (no chyab ze jakis przedpotopwoy ;) ) i przez to podlacz (trzeba kupiuc praejsciowke ze do euro sie cinch podlaczyc.). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ja mam przedpotopowy OTAKE :D i też mam tylko wejście antenowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Tu macie opis jak podłączyć modulator, dokładnie taki sam jest zamontowany w każdym magnetowidzie: http://www.elektroda.pl//inne/pe/konwerter_wcz_tv.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...