Ushi_Real Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) Moge wejść z posiadanie kilkunastu pompek Wilo http://www.allegro.pl/item163808362_pompa_...ie_uzywana.html moge odrazu przyciąć korpus i wlutować mówki na zwyczajne króćce i kilku pompek vortexa identycznych jak na fotkach tyklo troche krótszych http://wronek1111.fotosik.pl/albumy/131622.html Też mógł bym na zamówienie coś w nich zmienić ale poco moge też załatwic jakieś inne pompki CO (cała gama grunfosów,wilo i innych począwszy od małych pompeczek po ogromne pompy) Narazie zbieram zamówienia,bo niewiem czy bedzie wogule zainteresowanie,pompki bedą używane ale każda będzie sprawdzona pod kontem funkcjonalności (niektóre jak nowe) nikt napewno nie dostanie odemnie bubla który wyciągnie kopyta po kilku godzinach lub bedzie warczał jak traktor Cena oczywiście przystępna Pytania prosze zadawać w tym poście Edytowane 13 Lutego 2007 przez Ushi_Real Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 to raczej post na gielde a nie na chlodzenie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) to raczej post na gielde a nie na chlodzenie .... Jakoś jak sie organizuje zbiorowe zamówienia z zagranicy i robi bloczki na ram z jednoczesnymi zapisami to niejest w giełdzie Pozatym w giełdzie ten topic by utonoł a ja poważnie chce puścić znaczną ilość dobrych pompek na rynek i sie na tym nieco wzbogacić Edytowane 11 Lutego 2007 przez Ushi_Real Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Wszystko rozchodzi się o cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Dokładnie. Jak wygląda sprawa z cenami tych vortexów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Dokładnie. Jak wygląda sprawa z cenami tych vortexów? Może w okolicach 100zł ? Widze że zainteresowanie jest,za tydzień będe miał pierwsze kilka pompek Edytowane 12 Lutego 2007 przez Ushi_Real Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Może w okolicach 100zł ?cena przyjemna :) jezeli tylko będzie cichutki A jaki to model? moc? Edytowane 12 Lutego 2007 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jezeli bedzie tania, w pelni sprawna cwu jeszcze najlepiej z jakas mala gwarancja w takiej cenie to byloby niezle. Na dzien dziesiejszy nie ma na rynku w tej cenie zadnej naprawde cichej i tak dlugowiecznej pompy. Tylko wszelkie linki / ogloszenia i ceny to w dziale gielda, tak jak to ma miejsce w innych tematach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Zależy jak małe i ciche będą te małe pompki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Modelu i dokładnych danych w niecie nie potrafie znaleść,ale są niemal identyczne jak laingi i grunfosy cuw (kształt cylindryczny) Moc ? jak tylko będe wiedział to napisze Gwarancja ? sie pomyśli,może rozruchowy tydzień ? Głośność ? Bardzo ciche,można spokojnie spać z włączonym kompem w pokoju,należy jednak pamiętać o odpowietrzeniu i odpowiedniej pozycji Finalizacja ? allegro,ale cena rośnie o prowizje Jak koniecznie chcecie to możecie przenieść do giełdy Jak już wyżej wspomniałem,widze że jest zainteresowanie więc pierwsza partja pompek będzie za tydzień czasu,postaram sie jak najszybciej je przetestować i zrobić kilka fotek Edit Takimi też byli byście zainteresowani ? Edytowane 12 Lutego 2007 przez Ushi_Real Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja bym był. Tym bardziej, że jesteś z tego samego miasta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michbar Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja również bym był zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Szkoda ze taka pozycja (jak na zdjeciu) jest niedozwolona w takich pompach. Bo taki ksztalt obudowy silnika bardzo ulatwialby zamontowanie pompy (konkretniej postawienie w budzie np). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) hmmm jak to mocne i ciche, i do soprano mi wejdzie, oraz bezawaryj=ne, to również będe zainteresowany jaka jest dostepna najmniejsza z możliwych ? Edytowane 12 Lutego 2007 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja bym był. Tym bardziej, że jesteś z tego samego miasta.No to jest nas dwów. Równiez byłbym zainteresowany taka pompka, tym bardziej, że odbiór osobisty byłby możliwy jak sądze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 ja mam już gryundfosa więc gdyby to było wcześniej...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Szkoda ze taka pozycja (jak na zdjeciu) jest niedozwolona w takich pompach. Bo taki ksztalt obudowy silnika bardzo ulatwialby zamontowanie pompy (konkretniej postawienie w budzie np). Wszystko zalezy od pompy. Mój Laing może tak pracować i myslę, że odnosi sie to do wszystkich pomp z wirnikiem kulowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Mam fotki :D tu macie galerje http://wronek1111.fotosik.pl/albumy/131622.html ta jest z kontrolerem ale ja wszystkie przerobie na krótsze bez tego zegara (chyba wam on do niczego nie potrzebny),będą prawie o połowe krótsze.Na nalepce doczytałem sie 20W ale to starcza do ruszenia wody nawet w dość dużym układzie Co do tego Wilo z fotek wyżej to ona nie ma wirnika kulowego,ma taki jak w zwykłych CO ale itak jest bardzo cichutka PS. niewiem czy dla każdego starczy B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Jakbys mogl to podaj wymiary najmniejszej pompy jaka bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Takimi też byli byście zainteresowani ? ... Mam taka u siebie przy Buderusie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Dzisiaj złozyłem układ w oparciu o tą zielona pompke wilo z fotek powyżej,stwierdzam że trzeba sie wysilić żeby ją usłyszeć nawet w godzinach nocnych B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 ja równiez byl bym zainteresowany vortexem :) moze nawet dwoma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Mam już pompki,są 4 wortexy (zostały 3),1 laing i 1 wilo Wysokość 14x9x8cm Są ciche Cena 120zł Tydzień gwarancji Edytowane 20 Lutego 2007 przez Ushi_Real Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Podaj swoje namiary, jakby co to mój tel. 698-678-354. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...