Skocz do zawartości
TanneR

Poważna decyzja zwiÄ…zana z modernizacjÄ…...

Rekomendowane odpowiedzi

No to zaczynam :D Już niedawno pytałem Was o pewną kartę graficzną ale zacząłem się zastanawiać czy może jednak proc by wymienić ???

No i sprawa wygląda tak mam do wyboru TO

Co da mi większy przyrost prędkości i o ile większy w stosunku do tego configu który mam teraz :?: :?: :?:

Z góry dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie skomplikowany wyybor, jakbys mial zamiar jeszcze w niedalekiej perzyszlosci modernizowac kompa to najpierw radzil bym procka, w nastepnej kolejnoswci karte grafiki, ale nie gorsza od poziomu r8500/gf3, a na koniec jak stanieją nforce 2 to jakas plyte na tym chipsecie.

J

ak zalezy CI na karcie graficznej to niebiez raczej nic gorszego wydajnoscowo od r8500/gf3, a tego prock awypadalo by podkrecic tak na 1200 + zalzuzmy radek 8500 i juz git

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierw procka pooźniej grafe albo dozbierać i kupić razem

W moim wypadku tak się nie da :( :? W grę wchodzi tylko jedno albo drugie, tak więc chyba jednak wezmę tą grafikę a odnośnie podkręcania mojego proca to maks jaki z niego wyciągnąłem to 1080 (135x8) :?

W każdym razie jeszcze raz dzięki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to w tym przypadku rzeczywiscie grafe wymien, tylko kurde jakiejs max wypasionej nie kupujk bo i tak procek ja bedzie ograniczal, wydaje mi sie ze max co sie do twojego kompa oplaca to Radek8500, Gf3ti200, a najbardziej optymalnym i oplacalnym wyborem bedzie radek900, a kurat na twoj proc odpowiedni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...