TanneR Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 No to zaczynam :D Już niedawno pytałem Was o pewną kartę graficzną ale zacząłem się zastanawiać czy może jednak proc by wymienić ??? No i sprawa wygląda tak mam do wyboru TO Co da mi większy przyrost prędkości i o ile większy w stosunku do tego configu który mam teraz :?: :?: :?: Z góry dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 bierz grafe proca podkręcisz i zobaczysz znaczny przyrost płynności w grach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 faktycznie skomplikowany wyybor, jakbys mial zamiar jeszcze w niedalekiej perzyszlosci modernizowac kompa to najpierw radzil bym procka, w nastepnej kolejnoswci karte grafiki, ale nie gorsza od poziomu r8500/gf3, a na koniec jak stanieją nforce 2 to jakas plyte na tym chipsecie. J ak zalezy CI na karcie graficznej to niebiez raczej nic gorszego wydajnoscowo od r8500/gf3, a tego prock awypadalo by podkrecic tak na 1200 + zalzuzmy radek 8500 i juz git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 no to z tych do wyboru to najpierw wezs procka, a potem kurde sobie kup gf3 ti200. Bedziesz mial max kompka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Pierw procka pooźniej grafe albo dozbierać i kupić razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Pierw procka pooźniej grafe albo dozbierać i kupić razem W moim wypadku tak się nie da :( :? W grę wchodzi tylko jedno albo drugie, tak więc chyba jednak wezmę tą grafikę a odnośnie podkręcania mojego proca to maks jaki z niego wyciągnąłem to 1080 (135x8) :? W każdym razie jeszcze raz dzięki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 no to w tym przypadku rzeczywiscie grafe wymien, tylko kurde jakiejs max wypasionej nie kupujk bo i tak procek ja bedzie ograniczal, wydaje mi sie ze max co sie do twojego kompa oplaca to Radek8500, Gf3ti200, a najbardziej optymalnym i oplacalnym wyborem bedzie radek900, a kurat na twoj proc odpowiedni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja bym bral grafe. Proc starczy jak na razie, chyba ze sie cos wyjatkowego zdarzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Czyli już ostatecznie biore TO i można temat zamknąć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...