bartek_stefan Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 witam. od niedawna mam pewien problem. drukarka hp3420 nie chce mi drukować przez żaden program(żadnej reakcji drukarki)...oprócz strony konfiguracyjnej podczas instalacji. w menadżerze urządzeń niestety jej nie ma i to mnie martwi...chciałem dodać ręcznie ale niestety nic to nie dało. system operacyjny -win xp z sp2. próbowałem przeinstalować sterowniki - nic nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Przyszło mi do głowy podłączenie drukarki do innego kompa, żeby wykluczyć usterkę drukarki, Jak będzie drukować to musisz postawić nowy system, A tak na szybko to może kabel jest uszkodzony, chociaż raczej czytając to zdanie „oprócz strony konfiguracyjnej podczas instalacji” kabel jest dobry Po sprawdzeniu każdej ewentualności można dojść do wniosku, że drukarka kończy swój żywot. (chyba) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_stefan Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 no nie wiem czy jej czas się kończy...w końcu drukuje jak nowa(przy stronie testowej) ale później tak jakby nie kontaktowała się z komputerem. Wydaje mi się że to wina oprogramowania, ale nie chcę przeinstalowywać systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Może i sterowniki, szukaleś nowych na stronie HP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Też miałem tą drukarkę i te same objawy, nie polecam jej nikomu - chłam, i z wyglądu jak chlebak. Niestety ale drukarka Ci pada .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 chlebak. :lol2: :lol2: :lol2: dobre chlebak :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...