grzesiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 graliście już chociaż w demko???? ale wypas!!!!!!!!!! polecam polecam jeszcze raz polecam!!!!!! ach jak fajnie wysysa sie krew ze szkopów!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Hehehe na PC wyjdzie w marcu :D Demko zaliczone 3 razy :D mniaaam!!!!!!! Podchodziles do szkopa kiedy cie nie widzial jeszcze, i zalatwiales go z jej 'nożyczek' specjalnym ciosem? 8) fajnie sie koles rozpada na czesci. Moj ulubiony numer, to - kiedy biegnie na mnie 2 gosci - wskakuje na jednego i pijac krew strzelam do wlasnie nadbiegajacego drugiego 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a jakie to ma minimalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a jakie to ma minimalneprosto z readme: [1.1] SYSTEM REQUIREMENTS Windows 98, Windows 2000, Windows XP 733 MHz Intel or AMD processor 128MB RAM 2 GB hard disk space 200 MB virtual memory 4x speed CD-ROM 64MB GeForce2 or Radeon video card Microsoft DirectX [1.2] SYSTEM RECOMMENDATIONS Windows XP Pentium 4 2.53GHz processor or AMD equivalent 512MB RAM 2 GB hard disk space 200 MB virtual memory 24x speed CD-ROM GeForce4 Ti 4600 video card Sound Blaster Audigy sound card Microsoft DirectX 8.1 to rekomendowane to troche przegiete, bo na Ti 4400 chodzi 30-50fps w jatce tez, i przy moim procku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 30-50 w jakiej rozdzielczosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 gierka wypas :twisted: :twisted: podoba mi sie spowolnienie :twisted: duzo lepsze niz w Max Payne :) a te rozpadajace sie ciala i krew splywajaca ze scian po walce w malych pomieszczeniach z kilkoma szkopami naraz :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 30-50 w jakiej rozdzielczosci ?1024x768 i wszystko na max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jak by moj gf dzialal to akurat bym spelnial minimalne :D, a da sie grac w nizszych rozdzielczosciach, czy 1024x768 to minimum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 gierka wypas :twisted: :twisted: podoba mi sie spowolnienie :twisted: Jeszcze lepsze spowolnienie jest w grze From Dusk Till Dawn. Tylko ze sama gra jest cienka, ale tam spowolnienie mozna ustalac w kilku stopniach(kule moga leciec jeszcze wolniej niz w maxie nawet) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jak by moj gf dzialal to akurat bym spelnial minimalne :D, a da sie grac w nizszych rozdzielczosciach, czy 1024x768 to minimum ?jak na dobre demo przystalo, mozesz wybierac od 640x480 do 1600x1200 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 to w 640x480 bedzie mozna grac mozesz podac jakiegos ftp z demem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 to w 640x480 bedzie mozna grac mozesz podac jakiegos ftp z demem ftp://ftp.gry.wp.pl/pub/demo/bloodraynedemo.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 mi tez spoko chodiz a sprzet jak w podpisie, 1024 i na max all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 nie che isc z tego ftp'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ja gram w 800x600x32 i pół wypas na tym sprzecie co w podpisie mam z jakies 60fps 8) 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 nie che isc z tego ftp'azapodaj pod downloadera, bo pewnie teraz jest max uzytkownikow(ale to najszybszy polski eftep z demami jaki znam :)). W kazdym razie link do stronki tez dam http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra...6,2849#plik3846 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 http://www.playground.ru/download/files/bl...odraynedemo.zip http://downloads.computergames.ro/fh/demo/...raynedemopc.zip albo poszukajcie na : http://www.filefront.com a tak w ogole to : www.filemirrors.com :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Pierwsze wrażenie... w sumie ok, ale czegoś brakuje... fajne comosy zarzuca, ale za mało i za rzadko... ogólnie to tylko bieganie w kółko wokół wrogów... Nie rozumiem o co chodzi z tym wkrętem podczas skoku... czemu to słuzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Nie rozumiem o co chodzi z tym wkrętem podczas skoku... czemu to słuzy?Rozwalasz nim zamkniete drzwi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 czy ktoś słyszał kiedy ma wyjść, bo demo w ostatnim CDAction jest i gra powala 8O , moze być grą roku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 czy ktoś słyszał kiedy ma wyjść, bo demo w ostatnim CDAction jest i gra powala 8O , moze być grą roku :PTo zrecznosciowe cudo na PC ma wyjsc w kwietniu. Tymczasem proponuje odwiedzic oficjalna stronke i posciagac calkiem zajefajne tapety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 no gierka wymiata... i ta paniena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 E tam od razu super. Grałem w demko i wcale mnie nie porwała. Takie połączenia Max Payne (bullet time) z AvP (poświata wokół ludzi). Nie ma się czym zachwycać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol626 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Oj jest czym się zachwycać. Dla mnie super. Może nie jest to rozwinięta gra i zero do myślenia ale można sobie pociachać :) Jak dla mnie można się zrelaksować :) Np. kiedy kogoś ciachamy mozęmy sobie wyobrazić zę ciachamy nauczyciela :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 E tam od razu super. Grałem w demko i wcale mnie nie porwała. Takie połączenia Max Payne (bullet time) z AvP (poświata wokół ludzi). Nie ma się czym zachwycać. Uwazam ze jak na gre typowo "action" idealnie spelnia swoje zadanie. Sa 4 tryby 'widzenia', szybka rozgrywka, rozne smaczki w trakcie, lancuch, ostrza, bronie zdobywane na wrogu :D Trzeba przyznac ze sie wyroznia z tlumu. Przy takiej ilosci gier na rynku, trudno zrobic cos calkowicie oryginalnego gdzie zaden motyw nie zostal przejety z innej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Zgadzam sie gra jest swietna :) W demko bardzo dlugo gralem. Jest od paru miesiecy tez beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 hmm, pogralem dzisiaj w demko troche...kufa, dawno nie bylo na pc takiej fajniej rozpierdziawy, jest krew, sa szfaby ;), jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>na laska :> i zajebiste akcje, kurde nie moge sie na full ver. doczekac...slszeliscie dzwieki jakie laska z siebie wydaje jak sie zasysa krew w slow motion? :) chociaz z 2. strony grafa raczej srednia (nawet bardzo - jakos mi troche rtcw przypomina - pewnie przez tych szfabow;), ale w niczym to nie przeszkadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Moze i gra fajna, ale hitem dla mnie nie bedzie. Zdecydowanie za szybka akcja (bez butet time malo co sie za zrobic). Jak nie masz w glowie porca 1700+ to nie obczaisz co tam sie dzieje. Lepiej pograc w chess master :) to jest akcja !!! Dla mnie hitem jak narazie jest Splinter Cell !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 zalezy co kto lubi, ja np. nie mam za bardzo czasu na zaglebianie sie w splintera, preferuje szybkie akcje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Moze i gra fajna, ale hitem dla mnie nie bedzie. Zdecydowanie za szybka akcja (bez butet time malo co sie za zrobic). Jak nie masz w glowie porca 1700+ to nie obczaisz co tam sie dzieje. Lepiej pograc w chess master :) to jest akcja !!! Dla mnie hitem jak narazie jest Splinter Cell !!Niemozliwe!!! Moze po prostu twoją domeną nie sa szybkie gry akcji. Ja na Medium przeszedlem juz trzy razy demko bez jakich kolwiek innych trybow! 8) Na Hard zaliczylem 2 zwolnienia, jak przechodzilem. Mowie ci! Tylko za pierwszym razem, kiedy pierwszy raz widzisz dany etap jest trudno, potem(np. 3raz) juz przechodzisz jak automat na luzaku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...