szybki__ Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 ale przeciez zwolnienia akcji najbardziej kreca :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Cytat ale przeciez zwolnienia akcji najbardziej kreca :))E tam, chodzi o to, ze lubisz dluzej sluchac/patrzec jak sexy dhampir'ka rozkoszuje sie cieplutka krewka :D :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 gra jest swietna tylko moim zdaniem akcja przesadzona z ta predkoscia, w ut03 nie gram tak szybko gdyby porownac to speed jest na jakies 150% w BR. A sprawdzal ktos wymagania zalecane?? boki mozna zrywac, tak z pamieci to p4 2.4, 512ddr ram, gf4ti4600 :D:D:D:D hmm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nie no w sumie to gra spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 sciaglem, zainstalemale, pogralem troche no i musze powiedzec ze gierka calkiem, calkiem. Nie wiem jak u was ale u mnie jak dalem na Open GL to tekstury mam czarne na podlodze i czasami na scianach na direct 3d jest wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 U kumpla pograłem w toto i bez rewelki :/ Grafa cienka cosik jak na takie wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ejo rafa moze bez rewelki ale juz nie chodzi o nia chodzi o grywalnosc tej gierki o przyjemnosc z grania ktora nie zawsze wiaze sie z jakoscia grafiki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ofcoz :) Ale to już moje subiektywne odczucie - mnie sie sama gra średnio podoba. O grafie wspomniałem tylko dodatkowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Gralem, troche starawa grafika, ale ogolnie jest ok. Co dziwne w 1024 i we wszystkich detelach na maxa gra mi sie tnie... hyh.. piatka dla programistow :) Gre mozna przejsc w 6 h i polega ona glownie na jak najszybszym klikaniu mysza, co moim zdaniem nie daje jej nawet bladej szansy na gre roku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 A na mnie to wrażenia wcale nie wywarło :/ Taka sobie średnia TPP. Popykać można ale IMO nie ma sie czym zachwycać. Grafa kiepawa jak na wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Pierwszy epizod ma miejsce przed wojna. Pozniej juz wojna. do plusow gry mozna zaliczyc to ze fajnie poposy jej skacza jak biega :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Jak to mówią nikt nikogo nie zmusza i wszystkim podobac sie nie musi, ja na pewno chce ja mieć. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Gralewm w demko i pare razy preszedlem. Ja juz nie moge sie doczekac az bede ja mial :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Dla mnie nic rewelacyjnego BEZNADZIEJNY (bullet time) nie to co w Max Payne. Grafika taka sobie (puste pomieszczenia), jest tylko jedna rzecz no może dwie rombanina na całego i ta krew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ale mozna se pograc. Ja juz dociagnolem ale nie mialem zbytnio czasu przyciac. Ogolnie demo mi sie podobalo wiec pelna wersje tez przejde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 w cda pisali ze ma wyjść jakos tak w czasie wakacji. dla mnie gra jest wyczesana, demko przechodzilem po kilka razy. ale splinter cella i tak nie pobije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Cytat Dla mnie nic rewelacyjnego BEZNADZIEJNY (bullet time) nie to co w Max Payne.No widzisz... kwestia gustu, mi sie z kolei MaxPayne i jego bullet time nie podobal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 jak sie wam podoba , bo dlamnie narazie jest spoko , szczegolnie grafa potworow z bliska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Przeszedlem, troche krotka, akcja swietna, wilkolaki wystarczajaco trudne zeby bylo ciekawie pod koniec. Fajni bossowie, widac pomyslowosc autorow. Tylko za malo cg movie's!!! Rayne wyglada w akcji na nich zajefajnie!! Nie ma to jak odcinanie samych dloni oponentom :D A juz zupelnie kocham jak ucinam nogi, i sie gnojki czołgają brocząc :D Takze texty Rayne RULZ!!!! Moje ulubione: Quiet baby, what will the neighbors think?! Tell me you love me honey I'm gonna shut your ugly face I'm hungry, got a minute? What the F**K!? Afraid of a girl? You dropped something Is this a private party? No i gadka miedzy Rayne a Goslerem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przybysz Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Wie ktoś jak pokonać 1 bossa?? Queen of the underworld. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Cytat Wie ktoś jak pokonać 1 bossa?? Queen of the underworld.nieeemogee, ty moze lepiej dalej nie graj :P ;) (potem bedzie nawet 2 bossow naraz..czesto...) Pykasz BloodRage i nawalasz po nogach - jak poodcinasz i upadnie, nawalasz w korpus. Tryb BloodRage w trakcie walki z bossami to podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przybysz Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Taki sposób to normalna, a ja czytałem w recce , że na bossy są jakieś specjalne sposoby, i zamiast blood rage to skakałem po statkach i szukałem czegoś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 a czy ta laska ma jeszcze jakies ciosy o ktoyrych nie wiem? Bo jak ona tak macha tylko tymi lapami to nudne ejst :) Myslalem ze zobacze jakeis super kombosy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Później z czasem dostajesz kombosy. Pisze ci na ekranie ze awansowałeś np na 5 level zwykłego ataku i pokazuje ci wtedy jak to wygląda i jak go zrobić (jeżeli to jakiś trudniejszy atak np. z wyskoku). U was też tak jest że jeśli się normalnie do gościa podejdzie to Rane niechce bić z ostrza ? U mnie dopiero pociągnie jak zaczynam skakać wokół przciwnika itp. itd. trochę to wqrzające bo robi się zamieszanie. Pozatym z tymi kombosami to też tak często bywa że trzeba np. zajść gościa od pleców (wtedey tak fajnie wywija jednym ostrzem i robi jedno śmiertelne cięcie). Added: Kurcze kiedy chcę włonczyć żby gra chodziła na dx to mi pokazuje błąd: "this device do not support the quaried technique". Wnioskuję ze mój diwajs 2 mx 400 nieobsługuje jakiejś tam funkcji... tyle ze na opgl chodzi spoko. Added: Spoko skończyłem całą grę 8) warto było, szkoda tylko że taka krótka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A jak rozwalić tego bossa Beliarach czy jakoś tak,ten co się rozrasta co jakiś czas???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Cytat A jak rozwalić tego bossa Beliarach czy jakoś tak,ten co się rozrasta co jakiś czas????????????Jedyny boss, gdzie furia nic nie daje :) musisz pozbierac sporo broni z areny, po czym podbiec w miare blisko naprzeciwko kolesia(czy to wogole koles czy "ono"?:)) - wtedy Rayne 'wlaczy' sie autocelowanie w jego serce, bo tylko strzelajac w serce mozna go zabic. Musisz to zrobic zanim urosnie chyba 11 razy. Czym wiekszy tym trudniej. Proponuje Wulfa zostawic na koniec a najpierw zajac sie beliarem. p.s. zabicie go moze ci ulatwic granatnik('to' wlasciwie sie inaczej nazywa..) ktory lezy sobie na jednym z filarow(parter)[bTW fajne miejsce-znalazlem dopiero za 2gim czy 3cim podejsciem]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Thx,już przeszedłem,ale czemu ta gra jest taka krótka?? :( Dwa dni gry.Szkoda,miałem chętke na więcej zabawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Super gierka. Uruchomiłem u kumpla i jestem w szoku. Ale widzę, że już teraz ti4200 to absolutne minimum do gier. W 1024 z włączonymi bajerami były duże skoki. Athlon 1,8, soltek75drv5, 512mb (333mhz), gf4ti4200 64mb. Ciekawe czy przy 128mb gf4200 nadal byłyby skoki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Cytat Super gierka. Uruchomiłem u kumpla i jestem w szoku. Ale widzę, że już teraz ti4200 to absolutne minimum do gier. W 1024 z włączonymi bajerami były duże skoki. Athlon 1,8, soltek75drv5, 512mb (333mhz), gf4ti4200 64mb. Ciekawe czy przy 128mb gf4200 nadal byłyby skoki.Eeee,niemożliwe,ja u siebie przeszedłem tą gierę w 1024x768 32 bit i wszystro na full (tekstury,woda itd..) i chodziła ślicznie,bez zająknięcia.A mam tylko wykręconego jak w podpisie mx-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Słowo daję, u kolegi w 1024 nie dało sie grać, tyle tylko że u niego sprzęt chodzi kompletnie nie podkręcany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...