BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Kąpiele we krwi :wink: Dodatkowo sprawiają że twoja skóra jest miękka (Elizabeth Bathory :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Znalazłem buraków i przerobiłem na ćwikłę. Odechce im się chować. :D Po takiej kąpieli to się będzie troche lepić. :) Jak narazie gierka super. Stawiam ją na 2 miejscu po Maxie 2 wśród strzelanek widzianych z tyłu. Jak dla mnie najlepsza żeńska bohaterka(to tankowanie energii :D ) Lara odpada. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 eeeee.. tankowanie energi... ja juz tam nie moglem patrzec jak taka piekna wampirzyca wsysa sie w ciala jakos obrzydliwych stworków. Powinni zrobic wiecej "pieknych"przeciwników zeby w rozkosza i rzyjemnoscia mozna bylo zabuzyc w nich kiełki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 To, że jest piekna wcale nie oznacza, że musi być milutka, co zresztą było widać. Raczej wredna z niej zołza:) Mimo swej urody to jednak wampir, :twisted: , świeże mięsko to zawsze mięsko, nieważne komar, niemiec, czy wilkołak. :) Przy spotkaniu w ciemnej uliczce dla ofiary raczej żadna pociecha z ładnej buzi i krągłych kształtów osobnika polujacego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 czy ktos wie jak żucać gośćmi w blodrayne 1, moze ktoś to widzial na filmiku z 2, i czy wogóle w 1 jest to możliwe?? bo to fajny bajer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 a nie mozesz wejść sobie w menu controls i znaleść klawisz co do tego służy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 wiesz znam klawisz, którym wypuszczam ten łańcuch, ale nie wiem jak gościami zucać, obracam sie i nic strzalkami i nic, po prostu nie wiem czy to woóle jest w 1 bo ja to widzialem na filmiku z 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WzQ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Przeszedłem tą grę 2 razy i nic takiego sobie nie przypominam, więc chyba jednak ta opcja będzie dopiero w dwójce. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 no to szkoda bo fajny bajer, ale dzieki za odpowiedzi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 NIe mogę zakończyć poziomu ( 1 poziom w grze z wilkołakami- zima,zamek naziści ;)) :(. Wytłukłem wszystko i wszystkich, urwałem dzwon, który się przebił przez piętra i nic dalej- skaczę i szukam i nie widze przejścia, bo wszystkie drzwi prowadzące do celu są zamknięte :evil: Była jakaś pęknhięta ściana, ale odpadł pare cgieł i tyle- nie dało się przejść( w miejscu sypialni dla wojska) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Odkopałem ten temat, ponieważ mam pewien problem z tą gierką. Mianowicie gdy ją uruchamiam, wyskakuje mi tak tabliczka http://img5.imageshack.us/my.php?image=bloodrayne7uu.jpg O co chodzi ? :sad: Dodam jeszcze, że weszłem w readme, ustawiłem w systemie plik stronicowania, żeby kontrolował windows i to samo było. Wyłączyłęm więc stronicowanie na dysku w którym zainstalowałem grę... Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayne Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a skoro mowa o BloodRayne widzieliscie juz moze jedyna strone polską ?? Jak nie to tutaj coś znalażłem http://www.bloodrayne.prv.pl pisza ze niedlugo otwarcie oficjalne ale juz mozna wpelni korzystac ze strony bo juz jest otwarta nie oficjalnie czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...