Skocz do zawartości
Kseroboy

Jaką Płytę Główną?

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję kupić jakąś płytę pod s754. Co polecacie do 130zł? Mam kartę na AGP więc musi obsługiwać AGP i PCI. Musi oczywiście mieć możliwość O/C. Procka już kupiłem; Semprona 2,6

No i zostaje eszcze problem wiatraczka. Jaki kupić na tego Semprona(radiator chyba tez muszę kupić jak kupiłęm sam procek)?? Koszt max 60zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty chyba nie wiesz co znaczą granice cenowe...

A Ty nie wiesz że warto dołożyć te 6 zł. Jak nowy jest za drogi to kup używany. Nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz. Spytaj się kogokolwiek czy nie warto dołożyć tych 6 zł. Każdy odpowie tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty nie wiesz że warto dołożyć te 6 zł. Jak nowy jest za drogi to kup używany. Nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz. Spytaj się kogokolwiek czy nie warto dołożyć tych 6 zł. Każdy odpowie tak samo.

Nie chodziło mi o wentylator bo taki na bank zakupie, lecz o płyę która przewyższa moje możliwości cenowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodziło mi o wentylator bo taki na bank zakupie, lecz o płyę która przewyższa moje możliwości cenowe...

Czemu tak uważasz?? Ja kupiłem siostrzaną płyte Neo FSR za 40 zł z niby uszkodzoną sieciówką. A taka płyta pójdzie za góra 130 zł. Nowe są za 170 właśnie na allegro. Ten gościu chce dużo za duże jeśli chodzi o kup teraz (nawet nie zwróciłem na to uwagi). A płyta fajna do OC (jak za tą kase). Zalicytuj. Może akurat nie będzie chętnych :)

PS spytaj się ile gościu chce za nią od ręki. Może kupisz taniej niż te 130 zł :)

Edytowane przez dzikidaniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi