kucyk Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jako milosnik pilki kopanej zakladam temat o nowym dziecku ze stajni EA, niestety juz po pierwszych filmikach z gameplaya z X360 widac, ze to nic innego jak kalka, kopia, klon w 100% FIFA07 w nowej oprawie z Ligi Mistrzow, kolejny raz nie pozostaje mi powiedziec nic innego jak - szkoda, bo potencjal graficzny miazdzy... Niestety, na dzien dzisiejszy nie wiem jak ta gra bedzie wygladac na blaszaki, czy zostanie wydana na starym tragicznym engine znanym z FIFA07 PC czy na nowym ktorego dane nam bylo poznac w FIFA07 X360. Oto kilka screenow z wersji X360: Oraz gameplay: IGN Ogolnie dla fanow FIFA07 - pozycja obowiazkowa, reszta moze zapomniec o tej produkcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 smutno mi z tego powodu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Dzisiaj na XBL Marketplace trafiło demo w/w gierki. Zaciągnąłem i muszę powiedzieć po raz kolejny, że panowie z EA SPORTS to mistrzowie oprawy wizualnej i dźwiękowej. KLIMAT jest po prostu nie z tej ziemi. To co jest w PES + łatki CL to tylko namiastka tego co można zobaczyć w UEFA CL od EA. To intro, ta muzyka, ta atmosfera CL, hymn CL przed meczem i cała oprawa audio wizualna wzięta wprost z transmisji telewizyjnych po prostu miażdży. No ale ... oczywiście jeżeli chodzi o gameplay to raczej większych zmian wobec FIFA 07 nie popełniono, ale gra się minimalnie lepiej ... ale to cały czas dla mnie stanowczo za mało, ludzie, dajcie mi gameplay z PES i oprawę A/V z UEFA CL to nie wyjdę z domu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Pograłem właśnie 10 minut na PC i powiem szczerze, że standardowo bagno, ogólnie graficznie wydaję mi się, że poziom się zwiększył, teraz jest coś pomiędzy tym co można zobaczyć na x360 i tym co zgotowała EA użytkownikom PC w wersji 07, ale ten tragiczny gameplay, tego nie da się przeżyć... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Pograłem właśnie 10 minut na PC i powiem szczerze, że standardowo bagno, ogólnie graficznie wydaję mi się, że poziom się zwiększył, teraz jest coś pomiędzy tym co można zobaczyć na x360 i tym co zgotowała EA użytkownikom PC w wersji 07, ale ten tragiczny gameplay, tego nie da się przeżyć... :-|ale my to juz wszystko wiemy... z zapowiedzi :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Ale ja się musiałem upewnić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zapodaj jakieś screeny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) naprawdę tego chcesz? Edytowane 15 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Wrzuć, porównam(y) z PESem 6 i łatką Evolution. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 lol i co ci to da? po screenach porownamy gameplay?? klimat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 kucyk skąd masz demo PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 kucyk skąd masz demo PC?Sorry Kucyk, że odpowiem za ciebie... To nie jest demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 takie małe porównanie,wiem że nie to samo ujęcie, ale da mniej więcej obraz tego jak wygląda wersja x360 a jak PC: X360 PC chyba panom z EA zabrakło sił przy produkcji wersji na PC :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 chyba panom z EA zabrakło sił przy produkcji wersji na PC :lol2:to az dziw bierze,ze nie zabrakło przy produkcji na X0, no chyba, ze oni teraz sie stają bardziej konsolowi źą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Pewnie stwierdzili, że ich gre znów kupią tylko dzieci albo ich rodzice a cała reszta i tak będzie grać w PES i zrobili jak zawsze czyli na odp*** jak to EA z resztą. A gameplay tak samo lipny jak na X? Nie dziwię się, że kuc ściągnął "demo" bo ładniejszej pełnej to nawet na X bym nie kupił skoro gra dalej ssie. A to porównanie screenów tylko pokazuje jak EA idzie na łatwiznę. PS masterlab coo ty gadasz to dowód wyższości Xa nad PC :wink: Edytowane 15 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 To nie jest kwestia sił tylko lenistwa po co mamy kombinować i przerabiać silnik z X-a na PC jak mamy tu jeden engine tu drugi wrzucimy parę nowych teksturek, nowe audio w menu, odświeżymy składy, wrzucimy do pudełka i zażądamy za naszą ciężką pracę xxx zł albo xx juro lub dollars. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 no chłopaki, ameryki nie odkryliśmy - przecież my to juz wszystko wiemy od dawna! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Może w FIFA 2010 będzie jakiś nowy engine, jak dobrze pójdzie to do 2010 roku chłopaki od FIFA dowiedzą się co to jest Directx 9.0 (o 10.0 to nawet nie wspominam) i to, że ludzie mają już trochę lepsze kompy niż 2002 roku kiedy ten engine debiutował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 takie małe porównanie,wiem że nie to samo ujęcie, ale da mniej więcej obraz tego jak wygląda wersja x360 a jak PC: X360 [screens] PC chyba panom z EA zabrakło sił przy produkcji wersji na PC :lol2: omfg co ma oznaczać ten "ziomalski blur" w wersji na PC :lol: śmiech na sali - ci goście z EA chyba nawet murawy do piłki nożnej nie widzieli, bo ta "zieleń" z Fify jest mocno wątpiwa... o ile na X360 czuć wyraźny powiew świeżości to na PC jesteśmy pozbawiani złudzeń regularnie z roku na rok. Denerwuje mnie to głównie z tego względu, że przez brak konkurencji dla Konami (ci od PES'a - objaśnienie dla heretyków nie grających w pro) panowie z Japonii ostatnio także ogromem zmian nie powalają - a już na pewno nie pod względem oprawy AV, w której to nic nie zmieniło się od PES , ok kończe ot. Fifa na PC i X360 - prawie to samo - prawie robi wielką różnicę :unsure: ps. jest na sali osoba, którą brak zmian zaskakuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 ten efekt na murawie to chyba depth of field czy jakoś tak leciało [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 DoF - http://www.google.com/search?hl=pl&q=d...=Szukaj&lr= to juz nawet nie jest depth of field, murawa przed i za zawodnikami jest rozmazana :mur: tak jakby ten mecz się komuś śnił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamove Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) :D :D Gra jest super!!!! Edytowane 17 Marca 2007 przez adamove Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 DoF - http://www.google.com/search?hl=pl&q=d...=Szukaj&lr= to juz nawet nie jest depth of field, murawa przed i za zawodnikami jest rozmazana :mur: tak jakby ten mecz się komuś śnił. nie wiem na jakiej zasadzie dziala to w tej grze, ale jak jest najazd na trybuny przed meczem to efekt jest wszedzie taki jak za zawodnikami :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 lol i co ci to da? po screenach porownamy gameplay?? klimat?? Otoczkę graficzna, a co? Jestem ciekaw, jak teraz wygląda graficznie FIFA i pochodne, bo gram tylko w PESa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Też pograłem trochę na PC i powiem, że pachnie jak FIFA 07 ale zawodnicy jakoś lepiej wyglądają i graficzka troszkę ale jest lepsza. Co do murawy to szkoda gadać co to ma być ? Nie mogę pojąć, że tej murawy nie potrafią zielonej zrobić tyle trzeba patche zasysać :( ZDJĘCIA Z WERSJI NA PC: @kucyk, nie włączę bo wygląda do bani :) Edytowane 17 Marca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 LCC - wlacz depth of field :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Tak to wygląda jak się gra na trawie :D BTW czemu mam wrażenie, że to wygląda gorzej od PESa6 na moim laptopie ( jedna z nielicznych gier jakie na nim pójdą )? Zwłaszcza postacie Henr rękę przyszyli czy to ma być rękawiczka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Tak to wygląda jak się gra na trawie :D BTW czemu mam wrażenie, że to wygląda gorzej od PESa6 na moim laptopie ( jedna z nielicznych gier jakie na nim pójdą )? Zwłaszcza postacie Henr rękę przyszyli czy to ma być rękawiczka? moze grali gdzies na wschodzie i mu lapy odmarzly [; Edytowane 17 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Czemu w tej fifie bramka jak i siatka, wyglądają tak wieśniacko. Już od kilku lat tak samo nienaturalnie i sztucznie. I ta murafa, co za syf... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Juz nie wiem od jak dawna, smieję sie z tych fotografów - bilboardów stojących za bramkami, siatka bramki która jest chyba zakopana w murawie, a nie przyczepiona do bramki, no i tych wspomnianych mega wielkich tekstur, czy to murawy czy tabelek z nazwiskami zawodników czy komentatorów, dachu stadionu, czegokolwiek. Ja tak w ogole mam pytanie. Czy ktoś może mnie zapewnić, że ta gra będzie miała stałe np. 40fps na GF6800 ultra(bez OC) w roz. 1360x768 high detail?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...