subar Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Od razu mowie ze szukalem nie tylko na forum ale na necie i nic. Otoz mam problem :twisted: z radkiem 9700 built by ATI. Przy wlaczaniu kompa na zimno nie wstaje monitor, i musze zrobic reseta aby wszystko ruszylo. Myslalem moze ze to problem z o/c cpu ale zrobilem wszystko na default i dalej kicha. Sprzet taki jak w opisie. Moze ktos mial podobny problem? Rowniez jak mozna podkrecic tego radka? Da sie go zrobic na pro software'owo? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ale co do podkręcania software'owgo to chyba to tylko dotyczy radków 9500 . Radka 9500 = 9700 a radka 9500 Pro = 9700 Pro . Ale to jeszcze zależy od wersi radka , tylko te pierwsze sample dostarczane do sklepow robione na płytkach radka 9700 dają się przerabiać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Od razu mowie ze szukalem nie tylko na forum ale na necie i nic. Otoz mam problem :twisted: z radkiem 9700 built by ATI. Przy wlaczaniu kompa na zimno nie wstaje monitor, i musze zrobic reseta aby wszystko ruszylo. Myslalem moze ze to problem z o/c cpu ale zrobilem wszystko na default i dalej kicha. Sprzet taki jak w opisie. Moze ktos mial podobny problem? Rowniez jak mozna podkrecic tego radka? Da sie go zrobic na pro software'owo? :?: jak tylko monitor nie wstaje , to zrobiłeś wajche w zakładce sterowników dotyczącej ekranu - jeśli monitor masz podłączony do D-SUB , a stery ustawione na DVI to doopa zbita . Podłącz monitor na drugie wyjście , ale przed startem kompa , bo w trakcie jego pracy goowno ci to da - dalej będzie ciemny Chyba , że to sprzętoofka (zasiłka - mobo?) ale prędzej zasiłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a co do radka - zmień mu biosa :mrgreen: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=229123#229123 i już masz R9700pro - przerobiłem tak kilkanaście radków 9700 i chodzą obłędnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...