mruk30 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jest to stronka, którą popełniłem dla mojego kumpla, a właściwie dla jego chorej córki. Bardzo proszę o odwiedzenie stronki www.sylwusia.ovh.org wszelkie oceny i sugestie odnośnie wymienionej stronki będą pzreze mnie mile widziane(krytyczne przede wszystkim), ewentualny wpis do ksiegi gosci rodziców również na pewno ucieszieszy i powstrzyma na duchu. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalcolmX Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Gdzie jest link ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Gdzie jest link ? Bardzo proszę o odwiedzenie stronki www.sylwusia.ovh.org Brak słów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 nie brak słów.. MalcolmX zadał pytanie... gdzie jest link.. słowo klucz to link... Bo w pierwszym poście jest tlyko adres internetowy, a od linka to trochę sie różni... :) To tak gwoli ścisłości i sprawiedliwości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalcolmX Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Nie zmienia faktu że niedobór snu daje sie we znaki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Strona ładna i schludna - bez zbędnych pierdół. Szkoda tylko tego tekstu tzn. tego że dziewczynka jest chora :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...