nightstalker Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Cześć! Poproszono mnie o napisanie sklepu w php. W związku z tym że nigdy tego nie robiłem i nie mam doświadczenia w budowaniu tego typu aplikacji proszę Was drodzy forumowicze o pomoc w szukaniu błędów które mogłyby zakłócić funkcjonowanie sklepu postawionego na moim skrypcie. Administrator serwera na którym zainstalowałem "niepewny" skrypt prosił mnie jednocześnie aby zamieścić tu informacje że próby przejęcia kontroli nad samym serwerem będą zgłaszane odpowiednim organom ścigania :) A teraz zapraszam do testowania : http://testsklepu.go.pl/ Błędy proszę zgłaszac przez formularz kontaktowy bądz bezpośrednio do mnie na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Czy naprawde nikt nie może fachowym okiem rzucić na moją prace ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja przeglądałem to i nic z błędów nie znalazłem. Jedyne co to ceny mogły by być niższe :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 hehe, asortyment jest przykladowy ;) Dzięki za sprawdzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Widzę, że prosisz o pisemne potwierdzenie. Wszystko gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...