PINISLAV Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Pisze tutaj ponieważ nigdzie indziej nie mogę dostać konkretnej odpowiedzi. Posiadam następującą konfiguracje : Athlon64 3500+ (naprawiany lutowane nóżki) ABIT AX8 rev1.0 (kupowana na Allegro ,2 lata gwarancji) Corsair 2x512 Value series 2,5 3 3 8 Ge Force 7600 Galaxy 128MB SB Audigy Samsung 250GB SATA nagrywarka DVD LG LC-POWER 550W Problem polega na tym że pamięć nie chce pracować dwukanałowo ,gdy tylko wkładam pamieci do 1 i 2 slotu płyta zaczyna wyć i komp się nie uruchamia tak samo sie dzieje gdy pamiec jest 3 i 4 slocie. Komputer pracuje tylko wtedy gdy kosci pamięci są włożone do 1 i 3 slotu. Najdziwniejsze jest w tym to że wcześniej miałem pamięci kingstona 512MB cl2,5 i Seitec 256MB i wspólpracowały w sąsiedniech slotach (1,2)tyle że w singlu. Naprwde nie wiem w czym upatrywać przyczyny niesprawności,może coś doradzicie ,jak na razie nie mam gdzie sprawdzić tych elementów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 imho zwalony kontroler pamieci w procu. po cholere wy padniete procy kupujecie na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINISLAV Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 A jakim prawem uszkodzony procesor może działać. Jak by było coś uszkodzone to w ogóle by nie działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 I tu sie mylisz lekko uwalony tez moze dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...