!Gacek! Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Czy nie wiecie może gdzie dostanę pilot do creative p5800. Moj pilocik niestety zaczął szwankować... samoczynnie podgłaśnia mi sie i zcisza. Co prawda moge oddać na gwarancje i pewnie wymienią, ale niestety nie moge oddać samego pilota... musze cały zestaw a to już jest denerwujące bo wiąże się z, jak mniemam, dwutygodniowym rozstaniem z głośnikami. Chętnie bym kupił sam pilot tylko jakoś nie wiem gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1956stach Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Czy nie wiecie może gdzie dostanę pilot do creative p5800. Moj pilocik niestety zaczął szwankować... samoczynnie podgłaśnia mi sie i zcisza. Co prawda moge oddać na gwarancje i pewnie wymienią, ale niestety nie moge oddać samego pilota... musze cały zestaw a to już jest denerwujące bo wiąże się z, jak mniemam, dwutygodniowym rozstaniem z głośnikami. Chętnie bym kupił sam pilot tylko jakoś nie wiem gdzie. mozesz wysłac sam pilot do serwisu ale z kopia rachunku ja dzis miałem wysłac ale wyprasowałem rachunek bo był pognieciony i zrobił sie czarny nie do odczytui niemam szans teraz na gwarancje! teraz szukam takiego pilota mam pilota ale od giga works g500 ale głosniki graja tylko jak jest na off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.K Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 mozesz wysłac sam pilot do serwisu ale z kopia rachunku ja dzis miałem wysłac ale wyprasowałem rachunek bo był pognieciony i zrobił sie czarny nie do odczytui niemam szans teraz na gwarancje! teraz szukam takiego pilota mam pilota ale od giga works g500 ale głosniki graja tylko jak jest na off ja mam pilot od p5800 z checia sie zamienie na pilot od G500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...