easy2 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam.Mam problem z ktorym niestety nie moge sobie poradzic.Krotka historia :/ Jestem nalogowym graczem counter'a jakies 3 miesiace temu przeprowadzilem sie do komornik kolo Poznania...i tu zrobil sie problem...dostep do netu :/ Niestety zwiazku z tym ze nowe osiedle (tpsa planuje zalozenie swatlowodu w sierpniu-ale roznie to znimi bywa) jedyny dostep to radiowka :/ No i zalozylem...pierwszy provider spelnial moje oczekiwania przez jakies 2 dni...potem niestety zaczelo gubic pakiety przerywac nonstop polaczenie...ogolnie mega lagi :/ ( pozdrawiam Tele plus ) moje prosby i grozby nic nie daly...po czym zalozylem neta w Mela necie...tu problem z pakietami zniknal pojawil sie problem z pingami(kto chodz raz zagral w necie wie ze przy pingach rzedu 600-800 niewiele da sie zrobic)Facet ktory prowadzi firme,super gosciu niestety jego starania nic nie daly...DLATEGO MOJE PYTANIE I PRZERAZLIWE WOLANIE O POMOC :) czy ktos wie czy ktos ma :) czy jest jakas firma ktora dostarczy net na ta wies aby to dobrze dzialalo??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) To jest internet od elprotechu ? Zresza ja tez jestem z komornik i mozna miec u mnie netie, 2 radiowki i neo/ Gdzie dokładnie jest to osiedle ? Edytowane 12 Lutego 2007 przez Farid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy2 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 To jest internet od elprotechu ? Zresza ja tez jestem z komornik i mozna miec u mnie netie, 2 radiowki i neo/ Gdzie dokładnie jest to osiedle ? Najpierw TELE PLUS potem MELANET osiedle Soplicowo...ul.Polna (osiedle dopiero w budowie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Najpierw TELE PLUS potem MELANET osiedle Soplicowo...ul.Polna (osiedle dopiero w budowie :) )Ok to juz wiem gdzie. Hmm mysle ze pozostaje poczekac albo kupic porzadny sprzet wifi, chyba ze to problem providera, ale na to sie nic sie nie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr z tele-plus Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam.Mam problem z ktorym niestety nie moge sobie poradzic.Krotka historia :/ Jestem nalogowym graczem counter'a jakies 3 miesiace temu przeprowadzilem sie do komornik kolo Poznania...i tu zrobil sie problem...dostep do netu :/ Niestety zwiazku z tym ze nowe osiedle (tpsa planuje zalozenie swatlowodu w sierpniu-ale roznie to znimi bywa) jedyny dostep to radiowka :/ No i zalozylem...pierwszy provider spelnial moje oczekiwania przez jakies 2 dni...potem niestety zaczelo gubic pakiety przerywac nonstop polaczenie...ogolnie mega lagi :/ ( pozdrawiam Tele plus ) moje prosby i grozby nic nie daly... ***************************** TELE-PLUS dziękuje za pozdrowienia i radzi po prostu opłacić zaległy rachunek, zapewne to było przyczyną znacznej niesprawności łącza (obowiązuje zasada brak płatności w terminie to ograniczenie przepustowości do 32 kbps w obie strony) Dotyczy to szczególnie nowych Klientów wybierających opcje terminowe z symbolicznymi aktywacjami 1,- PLN przypominam, również że w czwartek 18.01.2007 wichura przechodząca przez cały kraj dosyć poważnie uszkodziła nasze niektóre stacje bazowe z mojej wiedzy (do 28.01.2007 przebywałem na urlopie) węzeł w Komornikach został podniesiony dopiero 23.01.2007 Zapewniam jednak, że wszyscy nasi pozostali Klienci w Komornikach mogą obecnie korzystać z zamówionych u nas usług (również telefonia voip) pozdrawiam Piotr Zakrawacz biuro 061 6431700 (10.00-18.00) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy2 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Heh..jak ladnie :) Pisemko do Pana chyba dotarlo jezeli nie to napewno dotrze :) Szkoda ze tak szybko nie odpowiada Pan na reklamacje ktore sie zglasza...minęly 2 miesiace a tu ani widu ani slychu...coz firma ma za duzo klientow.Szef na wakcjach biuro zamkniete :/ Zreszta to nie temat na takie dyskusje...poza tym pisalem o gubionych pakietach a nie o wichurze :) ot taka mala roznica :) Edytowane 12 Lutego 2007 przez easy2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Daj spokoj sobie z tym netem bo to straszna drożyzna i jeszcze z limitami Wez neta z soft-cam.pl na jakis krotki okres a pozniej neo albo netia. Ten internet co teraz masz to jest smiech na sali ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy2 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 i chyba wlasnie tak zrobie :)pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melanet Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Najpierw TELE PLUS potem MELANET osiedle Soplicowo...ul.Polna (osiedle dopiero w budowie :) ) NO TO FAJNA HISTORIA Pan easy2 chyba nie wie u kogo ma internet :) BO firma MELANET nie miała żadnej instalacji na osiedlu soplicowo. :) Wszystkich klientów podsyłałem do firmy własciwej czyli soft-cam :) Ten klient nic nie miał wspólnego z firmą MELANET oprócz tego że dzwonił do mnie :) Pozdrawiam FIRMA MELANET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...