dzikidaniel Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 hmm a co z mobo? polecacie Biostar NF4-A9A tylko ze ciezko ja dostac za 200zl :? wiec moze cos innego co osiagnie bez problemu 'fsb' 300 za max 200zl ?:? No nie wiem co jeszcze takiego przy tej cenie wyrabia HTT300 :) Tutaj jest ale za 220 Może ta płyta albo ASUS A8N-E (ale za 200 zł ciężko będzie wygrać licytacje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 dobra to wezme tego biostarka :) procka sprobuje wychaczyc jakiegos fajnego. grafa to narazie najtansza jaka sie da :) i teraz nie wiadome: DYSK - mam 80gb na ata. czy dalo by sie wymienic na cos szybszego? :) Zasilacz - wierze wam ze delta jest dobra i wogole, ale boje sie ze bedzie tak samo glosna jak moj obecny ColorSit ... wiec zastanawiam sie nad fortronem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Co do delty 350w z 12cm fanem: Jest cicha, nie wydaje żadnych dziwnych dźwięków. Ot cichy jednostajny szum przepływającego powietrza. (W porównaniu do niej to mój NEOTec to odrzutowiec.... nigdy więcej psu z 8cm fanem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 delta 350 to tak, ale ludzie mi polecaja delte 400 :? a tam jest 80mm. .. ' czy ten procek bedzie dzialal? czy ta nozka rzeczywiscie 'nic nie robi' ? ;) http://allegro.pl/item165873082_athlon_64_3000_venice_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Nie ryzykował bym. Raz się kiedyś nadziałem na taki procesor bez nóżki. IMO Delta 400W - 80mm wentylator nie przeszkadza, a zawsze można zasilacz przerobić na taki ze 120mm wentylatorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 no dobra. teraz musze sie zastanowic jaka karte graficzna kupic (przejsciowo) ;) potrzebuje jej do: - ogladania filmow - grania w q2 - grania w ET :) co polecicie do max 50zl i tak, zeby potem sprzedac ja za mniej wiecej tyle samo? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Ciężko będzie. Popoluj na jakiegoś X300 lub X550. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 hmm a taki x300? http://allegro.pl/item166130332_rodeon_x300se128mb_v_vo.html mysle ze kupie go tak do 45zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Prawie zero informacji o karcie :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 tak. tylko ze karta ma pewnie 128mb 64 bit wiec uznal ze lepiej nie pisac ;] a poza tym to ze malo inf to dobrze bo ludzie licytowac nie beda :) tylko ze x300se wystarczy do tego co napisalem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Poszukaj testów X300SE. Edytowane 19 Lutego 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 W sumie taki X300 styknie q2 napewno pójdzie :) et to tak 8x6 @ low Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) dobra to wiem juz jaka grafe, mobo, zasilke.. kupilem tez dosc tanio 2x512 ramu :) (musze dolozyc do zestawu 80zl ;)) teraz tylko kwestia procesora. nijak nie moge od nikogo kupic procesora dobrze sie podkrecajacego. Wyszlo mi ze na procka moge dac max 240zl (tak wiem ze juz mocno nagialem budzet..) wiec co proponujecie z allegro? najlepiej jak by byl nowy i z wentylatorem boxowym. Zalezy mi na tym zeby procesor wstal na 2.6 GHz przy max 1.5v, myslicie ze uda sie trafic taka sztuke na allegro nowke? :? 'moze taki? czy jest tu mozliwosc na dobre oc? http://allegro.pl/item166163064_procesor_a...pin_venice.html Edytowane 19 Lutego 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 witam po dluzszej przerwie. mam juz procka :) niestety grafy nie mam . 7300gs bedzie na razie ok? super extra wydajnosci nie oczekuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Nie wiem czy 9800pro nie będzie wydajniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 hmm. na pci-e? ;) :P juz grafa kupiona. mam nadzieje ze mi na razie styknie ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...