Skocz do zawartości
xacti

Nowy Komputer.

Rekomendowane odpowiedzi

hmm a co z mobo? polecacie Biostar NF4-A9A tylko ze ciezko ja dostac za 200zl :?

wiec moze cos innego co osiagnie bez problemu 'fsb' 300 za max 200zl ?:?

No nie wiem co jeszcze takiego przy tej cenie wyrabia HTT300 :)

Tutaj jest ale za 220

Może ta płyta albo ASUS A8N-E (ale za 200 zł ciężko będzie wygrać licytacje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra to wezme tego biostarka :)

procka sprobuje wychaczyc jakiegos fajnego.

grafa to narazie najtansza jaka sie da :)

i teraz nie wiadome:

DYSK - mam 80gb na ata. czy dalo by sie wymienic na cos szybszego? :)

Zasilacz - wierze wam ze delta jest dobra i wogole, ale boje sie ze bedzie tak samo glosna jak moj obecny ColorSit ... wiec zastanawiam sie nad fortronem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra. teraz musze sie zastanowic jaka karte graficzna kupic (przejsciowo) ;)

potrzebuje jej do:

- ogladania filmow

- grania w q2

- grania w ET :)

co polecicie do max 50zl i tak, zeby potem sprzedac ja za mniej wiecej tyle samo? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra to wiem juz jaka grafe, mobo, zasilke.. kupilem tez dosc tanio 2x512 ramu :) (musze dolozyc do zestawu 80zl ;))

teraz tylko kwestia procesora. nijak nie moge od nikogo kupic procesora dobrze sie podkrecajacego. Wyszlo mi ze na procka moge dac max 240zl

(tak wiem ze juz mocno nagialem budzet..) wiec co proponujecie z allegro? najlepiej jak by byl nowy i z wentylatorem boxowym.

Zalezy mi na tym zeby procesor wstal na 2.6 GHz przy max 1.5v, myslicie ze uda sie trafic taka sztuke na allegro nowke? :?

'moze taki? czy jest tu mozliwosc na dobre oc? http://allegro.pl/item166163064_procesor_a...pin_venice.html

Edytowane przez xacti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi