evocati Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam. Poszukuje 2 programow : 1. Pozwlwjacy na wysylanie widomosci po lanie do drugiego uzytkownika, nie chodzi mi o programy typu chat, tylko program ktory w razie potrzeby wysle do drugiego komputera w LAN'ie wiedomosc. Najelpiej gdyby program dziala w trayu a widomosci byly pokazywane w chmurkach. 2. Program ktory gdy ktos z innego komputera w LAN'ie bedzie chcial pobrac cos z udostepnionych dokumentow, zapyta sie o pozwolenie (czasami gdy cos robie, ktos zaczyna sciagac odemnie dane przez co komp zaczyna mulisc, jest to bardzo denerwujace) Jesli ktos spotkal sie z programami tego typu prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 najprostsze rozwiazanie to poslaniec, jest wbudowany w windowsa xp tylko trzeba go odblokowac przy sp2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Z przesylaniem wiadomosci sobie poradzilem, ale czy zna ktos porgram do ograiczenia dostepu do plikow. Tzn. chodzi mi o porgram ktory podczas proby sciagniecia danych przez jakiegos uzytkownika sieci z mojego komputera na swoj komputer zapytal mnie o zgode. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 firewalle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Tak ale jesli wylacze trwala autoryzacje dla siecie w firewallu to bedzie pytal o zgode nawet jesli ktos bedzie chcial przegladac pliki a nie kopiowac. chodzi mi o program ktory zapyta sie tylko jesli ktos bedzie chcial odemnie skopiowac jakis plik, najlepiej jesli poda jaki plik ktos chce kopiowac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 netlimiter rozwiaze problem zmulania kompa ustawiasz limit predkosci wysylania na 2 mega i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norferin Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Lantalk do wysylania wiadomosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...