Feluke Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 No wlasnie zachcialo mi sie dodatkowych czujnikow na plycie i chcialem je zrobi w taki sposob ale jak zajzalem do instrukcji to nima nic wspomnianego o ty SMB a tym bardzie nia ma podlaczen. No i teraz moje pytanko. Czy K7S6A ma to zlacze czy go niema? Jest jedno pieciopinowe zlacze ale jest napisajne LSIR - Sierial infrared port no i oznaczenia: 1.Vcc 2.Empty 3.IRRX 4.GND 5.IRTX Jezeli to nie jest to zlacze i ta plyte nie posiada SMB to bede mogl sie pozegnac z czujnikami :cry: Jeszcze dodam ze MBM pisze jakie adresowanie mam proste po kliknieciu na SMB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Naprawde nikt nie wie czy ta plyta ma cos takiego??? Szukalem ale nieznalazlem. Niech ktos napisze z instrykcji jak u niego opisane sa wyprowadzenia tych zlacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...