kamilo23 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Szukam i nie mogę znaleźć głównie interesuje mnie forum polskie lub jakieś angielsko języczne, sęk w tym że nie mogę znaleźć :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 chevy+forum&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Przestań walić głową jakby było tak łatwo znaleźć to bym gitary nie zawracał. W Polsce nie znalazłem ani jednego fora a te co podałeś są do bani bo już je dawno sprawdzałem. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 bo w polsce nie ma prawdziwych Chevrolet'ów te pseudo "Chevrolety" co jeżdżą po pl drogach to nie Chevrolety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Teraz właśnie widze :-| pytam się dlatego że tych samochodów trochę jeździ u nas. Sam ujeżdżam matki evandę. Szkoda że nie takiego forum :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...