arthi Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Wlasnie padla moja staruszka 5 letnia (albo wiecej) HP690C i zastanawiam sie nadkupnem nowej...tyle ktorego producenta hp. canon, epson, lexmark. zalezy mi na jakosci wydruku i niskich kosztach eksploatacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Tego które drukarkie są najlepsze nie da sie jednoznacznie ztwierdzić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 niskie koszty = canon s200x - tusz zastępczy 10zet :D co do jakości - nie znam się i szczypie mnie to. i tak drukuję tylko txt :) wobec czego zbyt wiele Ci nt. quality nie powiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 HP 5550 nic dodac nic ujac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Najlepśniejsze są igłówki. Cały czas używam takiej. Działa bez zażutu od 11 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 :arrow: Hewlett Packard Desk Jet 5550. dlaczego? poszukaj, pisalismy juz o tym na forum :) ale tak w skrocie: jej wydruki sa zaje***** ;) a co myslicie o Canon S520 lub S750? czy Canon jest warty swojej ceny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ja ci powiem tak. jezeli nie zajmujesz sie profesjonalnie drukiem zdjec, to polecilbym tobie HP 920. HP 5550 tez jest dobra ale, roznica wydruku zdjec dla normalnego uzytkownika jest niezauwazalna golym okiem, dalej, koszty eksploatacji HP 920 sa nizsze anizeli w HP 5550. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...