sowa4 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 witam mam hp zx5190us win xp sp2 z napedem Toshiba SD-R6252 (DVD+RW) CD audio widzi CD nagrywa i odtwarza DVD Video widzi i odtwarza (plytka z gazety) DVD+R czysta widzi i nagrywa--> po nagraniu --> widzi foldery--> po ponownym wlozeniu plyty--> nie widzi inne DVD+R wypalane tym sprzetem 2 tygodnie czy 2 lata temu -->nie widzi od momentu gdy wszystko dzialalo ok nic nie zmienialem w kompie, instalowalem tylko Irde na usb, program do edycji komorki i "ojca chrzestnego"-gra. upgrade firmware nagrywarki najnowszy jaki jest dostepny na stronie hp macie wskazowki? troche mi potrzebny ten naped - mimo, ze nie eksploatuje go strasznie mocno;) dzieki bardzo pozdrawiam serdecznie Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 witam mam hp zx5190us win xp sp2 z napedem Toshiba SD-R6252 (DVD+RW) CD audio widzi CD nagrywa i odtwarza DVD Video widzi i odtwarza (plytka z gazety) DVD+R czysta widzi i nagrywa--> po nagraniu --> widzi foldery--> po ponownym wlozeniu plyty--> nie widzi inne DVD+R wypalane tym sprzetem 2 tygodnie czy 2 lata temu -->nie widzi od momentu gdy wszystko dzialalo ok nic nie zmienialem w kompie, instalowalem tylko Irde na usb, program do edycji komorki i "ojca chrzestnego"-gra. upgrade firmware nagrywarki najnowszy jaki jest dostepny na stronie hp macie wskazowki? troche mi potrzebny ten naped - mimo, ze nie eksploatuje go strasznie mocno;) dzieki bardzo pozdrawiam serdecznie Piotr Przeczyść laser,do kupienia są specjalne CD przeznaczone to takich czynności ;) Możliwe że laser jest "brudny" i nie chce czytać płytek :P Spróbuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Przeczyść laser,do kupienia są specjalne CD przeznaczone to takich czynności ;) Możliwe że laser jest "brudny" i nie chce czytać płytek :P Spróbuj no tak, rozumiem ale dlaczego w innych "konfiguracjach" czyta i nagrywa i odtwarza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...