Skocz do zawartości
killah

Pilot/winamp

Rekomendowane odpowiedzi

Mam karte tv Avermedia "avertv go series" nie wiem jaki konkretnie model ale to chyba nie jest takie istotne.

O co chodzi? karta ma pilota... i czy toś wie czy można a jesli tak to jak przysposobić tego pilota do winampa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xan a te pluginypod 2.x pójdą (i tak zartaz poszukam) ? bo mi 3 pod win98se nie chodiz za przyjemnie a xp nie zaimnstaluje bo to syf

Nie pojda , winamp 3 jest calkiem inny . Zaraz ci dam wszystko, albo odezij sie na gadu , bo mam chwile.

Tu masz wszysto jak znasz angielski to sobie poradzisz http://www.girder.nl/plugins.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xan a ak z ciekawości jaki masz sytem jesli 98se tp powiedz jak uciebie w3 chodzi... bo umnei cienko...

Ja mam Xp , a jezeli chodzi o W3 to ustaw w opcjach Output na WAVE OUT , pozatym zainsntaluj stery Kx-project . Mozna jeszcze podkrecic winampa ;) specjalnymi programikami do wgladu w jego zaawansowane ustawienia .

I jezeli chodzi o jakosc W3, to gra u mnie swietnie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam taki odbiorniczek do pilota ja jest na elektrodzie, czesci z 6 zeta kosztuja, wsztki miesci si ew obudowie od wtyczki coma, plugina do windampa niemam, bo w progamie ustawilem pod odpowiednie przyciski literki z klawiatory np"c" ktora oznacza pauze itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...