killah Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Mam karte tv Avermedia "avertv go series" nie wiem jaki konkretnie model ale to chyba nie jest takie istotne. O co chodzi? karta ma pilota... i czy toś wie czy można a jesli tak to jak przysposobić tego pilota do winampa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a ten pilot jak?? do com czy do karty podlaczany?? Trzeba sciagnac takie programi (nie pamietam nazwy) co przypisuje sie nim funkcje dla pilotow. I kurde jest xtra :D tylko ze to musi byc pilot na com... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 www.elektroda.pl tam ze schematem pilota do winampa sciagniesz też programik do przypisywania funkcji jak nie znajdziesz to zapodam linka bo mi sie teraz szukac ni ehcce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 pilot jest do karty... :/ zaraz ściągne ten programik sobie zobacze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piq Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jeśli masz do karty to możesz użuć -niepamiętam całej nazwy ale skrót to 'uice'- kiedyś go miałem i testowałem na dwóch różnych kartach i działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Girder , winLirc , plugin do winampa 3 i wszystko jasne . Milego szukania . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 xan a te pluginypod 2.x pójdą (i tak zartaz poszukam) ? bo mi 3 pod win98se nie chodiz za przyjemnie a xp nie zaimnstaluje bo to syf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 xan a te pluginypod 2.x pójdą (i tak zartaz poszukam) ? bo mi 3 pod win98se nie chodiz za przyjemnie a xp nie zaimnstaluje bo to syf Nie pojda , winamp 3 jest calkiem inny . Zaraz ci dam wszystko, albo odezij sie na gadu , bo mam chwile. Tu masz wszysto jak znasz angielski to sobie poradzisz http://www.girder.nl/plugins.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 xan a ak z ciekawości jaki masz sytem jesli 98se tp powiedz jak uciebie w3 chodzi... bo umnei cienko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 xan a ak z ciekawości jaki masz sytem jesli 98se tp powiedz jak uciebie w3 chodzi... bo umnei cienko... Ja mam Xp , a jezeli chodzi o W3 to ustaw w opcjach Output na WAVE OUT , pozatym zainsntaluj stery Kx-project . Mozna jeszcze podkrecic winampa ;) specjalnymi programikami do wgladu w jego zaawansowane ustawienia . I jezeli chodzi o jakosc W3, to gra u mnie swietnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ja tam steruje joystickiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja proponuje btremote http://www.btremote.w.pl [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 a xp nie zaimnstaluje bo to syf hmmmm.zwykle ludzie którzy mają problemy z tym systemem tak mówią.Poprostu nie mogą go skonfigurować dobrze i dla tego mówia że syf.Ja wolę nie urzywać restetu dla tego mam XP (zero zwosów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja mam taki odbiorniczek do pilota ja jest na elektrodzie, czesci z 6 zeta kosztuja, wsztki miesci si ew obudowie od wtyczki coma, plugina do windampa niemam, bo w progamie ustawilem pod odpowiednie przyciski literki z klawiatory np"c" ktora oznacza pauze itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...