Ogór Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Która jest lepsza, chciałbym w niej umieścic wc podobne do malikowego gabarytowo. Tylko nie wiem która bedzie lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Do tego grona możesz jeszcze dodać Stackera 810. Sam mam podobny dylemat i chyba wybiore TT :) Ładnie wygląda i do tego za 90 zł można mieć od coolteka maty idealnie pasujące do niej. A tak ja się jeszcze zapytam o TT Armor wersja z bocznym wentylem. Czy jest cichy i czy opłaca się dołoży te pare złoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Antec Nine Hundred Moze pomoze w wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...