Skocz do zawartości
[cahe]

Usunięty Temat? O Moderatorze Sgj

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą na tym właśnie forum przeczytałem całkiem ciekawy temat założony przez SamoDobro z alternatywnego konta. Został usunięty. Dlaczego?

Nie wiem czemu, ale intuicyjnie skopiowałem całą treść do schowka, oto ona:

witam.

SamoDobro lamie Regulamin swiadomie zakladajac nowe konto. jest to wyraz protestu wzgledem faszystowskich metod stosowanych przez moderatora SGJ.

opisze krotko cala historie:

1. dostalem 14 dni Zakazu Korzystania z Forum za rzekome obrazenie uzytkownika Dziuby w tym temacie:

Jak Wgrywać Na Http://rapidshare.com/, mała pomoc- znajomość murzyńskiego mile widziana. oczywiscie uzytkownik Dziuby zadnego ostrzezenia nie otrzymal, mimo nazwania mnie w tym temacie per "debil" - okreslenie to zostalo usuniete po tym, jak ja otrzymalem kare. oczywiscie nie wspominam o okresleniu "wafelek w czekoladzie" ktore podpada pod obrazanie innych uczestnikow Forum.

2. Zakaz minal - w miedzyczasie wytoczylem mala wojne na tolerowanie piractwa na Alternatywnych Platformach. Administratorzy wypowiedzieli sie w tych tematach, nie zostalem przez nich zbanowany (mimo ewidentnego zlamania Regulaminu za dublowanie konta).

3. dzis zakaz minal. wyslalem PW do dziubego - nic wielkiego. uzylem cytatu z jego sygnaturki i stwierdzilem, ze na pewno nie jest blaznem.

4. wyslalem takze PW do SGJ, od ktorego dostalem kare i procenty "za obrazanie innych uczestnikow Forum". co mu napisalem? moze niech sie sam pochwali i napisze publicznie za co otrzymalem bana. pewnie za to, ze nie pochwalam gimnazjalnych znajomosci i traktowania jednych uzytkownikow zgodnie z zasadami Regulaminu a innych jako swietych krow. a byc moze za to, ze pozegnalem sie chlodno i nie pozdrowilem malego duchem moderatora?

ogolnie - ciekaw jestem za co otrzymalem bana.

od zniesienia kary napisalem 2 posty - jeden krytykujacy mocno Felieton o Monopolu i drugi w watku z filmami.

zatem zakladam, ze ban wynikl z mych PW do moderatora. a to juz jest metoda faszystowska i przeciwko temu ninejszym protestuje, proszac ADMINISTRACJE o wypowiedzenie sie w tej sprawie oraz o niebanowanie tego konta do czasu wyjasnienia. nie bede pisal postow na Forum. nie bede spamowal PW uzytkownikow z tego konta. prosze o uczciwe wyjasnienie powodow, dla ktorych otrzymalem bana. rzadam takze, aby moderator SGJ opublikowal PW ktore mu wyslalem - z wiadomych powodow (ban na konto SamoDobro) ja tego zrobic nie moge.

na koniec napisze raz jeszcze:

SGJ to faszysta - gdyz kazdy, kto stosuje metody faszystowskie (w tym przypadku eliminacja niewygodnego uzytkownika bez dania mozliwosci obrony) jest faszysta

do Administracji - ja nie chce atakowac Forum. nie chce atakowac moderacji. chce, aby Forum bylo porzadne i wrecz swiecilo przykladem. a samowolka niektorych moderatorow psuje Forum bardziej niz moja dzialalnosc.

zanim udalo mi sie napisac ten temat - dostalem kolejnego bana.

ktos nie chce, zebym tu pisal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żal mi go. Chyba jego świat legł w gruzach, gdy zabrano mu możliwość korzystania z forum, jak mi przykro :mur: Bo niektórzy aż nazbyt się angażują, oczy by wydrapali za procenty, ręce połamali za bana. Ludzie, czy wy nie macie poważniejszych zmartwień? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm wg mnie na pewno za cos zbanowany zostal. nie ma sily by tak za darmo ;)

a poza tym to lepiej chyba porozmawiac z moderacja, obiecac poprawe, napisac pare faq i poprosic o zdjecie bana , choc nie wiem czy to mozliwe. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość london_boy78

hmm wg mnie na pewno za cos zbanowany zostal. nie ma sily by tak za darmo ;)

Kolega chce się dowiedzieć za co dostał bana? Odpowiedź jest prosta - powielanie kont (wyżej są one opisane). Zgodnie z regulaminem powielanie kont, zwłaszcza wielokrotne, jest zabronione i niemile widziane.

Domik

Samodobro masz zku. Minie kara wrócisz.

minela kara. wrocilem. napisalem 2 posty - jeden o Felietonie, drugi o filmach w TV. napisalem 2 PW. jesli faktycznie byly tak bezczelne, chamskie, obrazajace kogos - dlaczego nikt ich nie opublikowal, nie upublicznil? dostalem bana.

kara za powielanie kont bylo ZKU. kara minela. za co ten ban? za te 2 nowe konta, ktore zalozylem po dostaniu bana? czy ja zyje w swiecie Kafki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@SamoDobro

Przestan juz sie blaznic, bo teraz to robisz, skoncz z zakladaniem nowych kont, poczekaj, moze jeszcze kiedys wrocisz na forum. Mialem cie za wartosciowego uzytkownika, ale ostatnio twoje zachowanie przypomina rozwydrzonego 14latka, ktoremu ktos zabral zabawke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SGJ

Jest spoko ,pomógł mi już kilka razy ,spec od windy tej XP jak i nowej Visty.

Ale prawdą jest Że Niektórzy Moderzy i ich kolesie pupilki robią na tym Forum klikę ,Tak Klikę

Nie ma tu sprawiedliwości , i wielu po prostu boi się o tym pisać ! !

Są dwie kategorie i dwa sposoby oceniania userów na Forum Pure.PC

Kolegów

i resztę

Jestem ciekaw , jakby tak popatrzeć dokładnie ,

to żadna z zaprzyjaźnionych z moderami osób nie dostała/posiada Ostrzeżeń :)

Jeden dostanie ostrzeżenie za byle drobiazg , inny popełni przybliżony błąd wielokrotnie i bezkarnie :/

Tak , Strachem ich trzeba wziąć i rygorem :)

Chyba by się wojsko przydało odwiedzić

Edytowane przez Mario2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zanim udalo mi sie napisac ten temat - dostalem kolejnego bana.

ktos nie chce, zebym tu pisal.

no, np ja, bo niedobrze sie robi od tego skomlenia :-/

to żadna z zaprzyjaźnionych z moderami osób nie dostała/posiada Ostrzeżeń icon_smile3.gif

Ciekawe, ja tam nikogo nie znam a nic nie mam. A tak szczerze to jakieś 15% procent dalbym sam sobie ;-)

Jak sie cos nie podoba to zawsze moze pojsc sobie. Przeciez nikt nie ma obowiazku tutaj byc. Piszac z angielkiego: 'get a life... or girlfriend' byleby o nazwisku innym niz jpg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^BerZerK^

Dla naświetlenia sytuacji ,dodam że też nie mam żadnego Ostrzeżenia

ale dość często przeglądam forum tym samym widzę co się dzieję ,

rozmawiam z userami i to co napisałem zdarza się w realu , to nie fikcja .

Żeby zaraz mi ktoś nie wcisnął że sieję panikę ,że tak źle na forum :)

Nie , poprostu warto by zacząć patrzeć władzy na ręce ,

to samo dotyczy całego naszego kochanego kraju

patrzcie i oceniajcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

........

Jestem ciekaw , jak by tak popatrzeć dokładnie ,

to żadna z zaprzyjaźnionych z moderami osób nie dostała/posiada Ostrzeżeń :)

Jeden dostanie ostrzeżenie za byle drobiazg , inny popełni przybliżony błąd wielokrotnie i bezkarnie :/

..........

A jakim to niby cudem to stwierdziłeś? Wszak nie widzisz oprocentowania innych userów.

Zostało to tak skonfigurowane, aby właśnie uniknąć kretyńskich dyskusji pt. "Ja dostałem, a on nie".

Każdy powinien być zainteresowany tylko i wyłącznie swoimi uchybieniami wobec regulaminu - poza, oczywiście, raportowaniem zauważonych przez siebie nieregulaminowych postów.

Na przyszłość nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz pojęcia.

BTW, popracuj nad ortografią. "Jakby" pisze się razem. Widzisz jak łatwo podpaść. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor

Widzę nie widzę

ale tak jak napisałem mam kontakt z userami :)

to chyba wystarczy aby wiedzieć co komu leży na sercu .

Zresztą nie będę tu już nudził

bo to i tak nie przyniesie żadnych korzyści

Edytowane przez Mario2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor

Widzę nie widzę

ale tak jak napisałem mam kontakt z userami :)

to chyba wystrczy aby wiedzieć co komu leży na sercu .

Zresztą nie będę tu już nudził

bo to i tak nie przyniesie żadnych kożyści

Poczytaj moją poprzednią wypowiedź po edycji.

Brr, "korzystać" piszemy przez "rz".

Zbijasz sobie punkty. Kolejny taki wielbłąd i wyhaczysz (zapewne niesprawiedliwie :twisted2:) ostrzeżenie zgodnie z PSO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam uważam ,że czas to zakończyć banem na IP (wiem wiem proxy itd) . Ja jakbym dostał bana to bym dał sobie na wstrzymanie i nie zakładał ileś tam kont po to by móc wyjaśnić całą sytuację i przy okazji oczerniać admina forum. Który nie dość że robi swoje , to jak Mario2k napisał SGJ niejednej osobie pomógł czy doradził (w tym mnie jeśli chodzi o winde XP ) Wątpię by taki cham i faszysta admin chciałby komukolwiek pomagać czy doradzać cokolwiek. Napisałeś że Dziuby nie dostał ,a cię obraził. Ale wiesz ja myślę że nie dostałeś ZKU tylko za to ,ale ogółem już wcześniej pewnie troszkę nagrzeszyłeś i łącznie z tym zarobiłeś sobie na to ZKU. Ja osobiście nic do Ciebie nie mam ,tylko drażnią mnie osoby co tak usilnie domagają się wyjaśnień robiąc to publicznie zamiast na spokojnie pogadać z innym adminem/moderatorem i wyciągnąć wnioski czy warto dalej walczyć.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może masz kontakt tylko z pokrzydzownymi przez los userami, którzy na decyzję moderatorów oglądają się bardziej niż na decyzję polityków, którzy mogliby mieć jakiś wpływ na nasze życie.

Chyba czas przestać dawać %, bo jeszcze ludzie zaczną sobię krzywde robić umartwiając się nad sobą i swoimi ostrzeżeniami :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JustChecking

A jakim to niby cudem to stwierdziłeś? Wszak nie widzisz oprocentowania innych userów.

Na przyszłość nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz pojęcia.

wiec prosze Cie droga wladzo o ujawnienie, ile % otrzymal uzytkownik Dziuby za nazwanie uzytkownika SamoDobro "debilem". uzytkownik sialala za nazwanie innego uzytkownika "debilem" otrzymal bana bez zadnego ostrzezenia. uzytkownik dziuby zmienil posta, w ktorym nazwal uzytkownika SamoDobro "debilem" kilka godzin po tym, jak uzytkownik SamoDobro otrzymal ZKU, zatem pewne jest, ze nie dostal ani procentow, ani ZKU ani nic w tym rodzaju.

Sikor:

Podobno znudziło Cię zakładanie nowych kont? Po co sobie robisz z gęby trampek i ciągle trollisz, pomimo zapewnień o rezygnacji z uczestnictwa w forum?

Idź stąd, nikt Cię tu nie lubi.

mow za siebie, to raz. kilka osob jednak mnie lubi.

dwa: zalozylem nowe konto, gdyz jest to jedyny sposob na obrone wlasnych racji - poza tym wiem, ze przeczytales posta na PCLabie - jednak tamten temat zostal zamkniety, zatem nie mam mozliwosci otrzymania odpowiedzi tam - pozostaje tylko to Forum. jedynym powodem dla ktorego zalozylem watek na tamtym Forum byla nadzieja, na uzyskanie jakiejs konkretnej odpowiedzi bez koniecznosci zakladania kolejnego konta tutaj - nie chcialem przeginac za bardzo na tym Forum, zeby nie bylo argumentow: troll, kolejne konta, teraz to juz nie ma mowy o dyskusji, sam sie prosisz o nastepnego bana.

trzy: w ktorym miejscu zapewnialem, ze rezygnuje z uczestnictwa w Forum?

twierdzicie, ze bana dostalem za powielanie kont - odpisalem, ze od momentu, gdy Administrator Forum napisal mi, ze "kara mini, wrocisz" - zadnych nowych kont nie zakladalem. zatem wasz argument upada. pojawia sie podejrzenie o prywate. przykro mi - mozecie uwazac inaczej, ale z faktami ciezko dyskutowac. postanowiliscie mnie wyeliminowac. spoko. tylko przyznajcie sie do tego, ze po prostu wam przeszkadza moja obecnosc i naruszanie Regulaminu nie ma tu nic do rzeczy. dostalem bana, bo po prostu macie wladze i postanowiliscie ja uzyc. gdy brak sily argumentom, pojawia sie argument sily.

Devil:

Ja osobiście nic do Ciebie nie mam ,tylko drażnią mnie osoby co tak usilnie domagają się wyjaśnień robiąc to publicznie zamiast na spokojnie pogadać z innym adminem/moderatorem i wyciągnąć wnioski czy warto dalej walczyć.

nie ma innej drogi niz publiczna w tym wypadku. na PW do moderatorow/adminow reakcja jest ban na konto - pare kont zostalo tak zbanowanych, mimo, ze nie wyszly z nich zadne posty. innej mozliwosci niz zalozenie konta na PurePC na kontakt z moderacja/administracja nie ma. jak masz ZKU czy bana czy cokolwiek - nie mozesz korzystac z wiadomosci prywatnych, nie mozesz wyslac wiadomosci do admina - nie masz zadnego kontaktu z wladzami Forum.

piszesz, ze mi sie nazbieralo. co mi sie nazbieralo? za pisanie, ze pojscie na studniowke tylko po to, zeby sie ochlac to przejaw glupoty? ja naprawde mocno przymykalem oko na to, co sie dzialo na Forum, bo nie chcialem zlapac procentow. dosc ostro zareagowalem na przejaw rasizmu ze strony Dziuby. w opisie procentow napisano - za obraznie innego uczestnika Forum. przyjalem to do wiadomosci i jedyne, co chcialem sie dowiedziec to to, dlaczego Dziuby takze procentow nie dostal, mimo, ze obrazil mnie znacznie bardziej niz ja jego. tego tyczyl moj PW do SGJ. dostalem za to banem prosto w morde.

wnioskujesz o bana na IP - problem w tym, ze korzystam z DSL - siedze jak pewnie wiesz w Irlandii. oprocz mnie mogloby to dotknac jeszcze kilku uzytkownikow - i sadze, ze moderacja o tym doskonale wie i jest to pewnie jedyny powod dla ktorego nadal nie ma takiego bana.

czy warto walczyc? zobacz na date rejestracji mego konta. bylem na tym Forum praktycznie od samego poczatku. problem w tym, ze zawsze mialem wlasne zdanie. problem w tym, ze pisalem zawsze to, co mysle - czesto nie po mysli moderacji.

do SGJ jako uzytkownika nic nie mam. mam za to duzo pretensji co do zastosowanych przez niego metod. gdyz uwazam, ze jesli moje PW go dotknelo (a nie wyobrazam sobie, dlaczego mialoby go urazic) - to mogl mi dac procenty, odpisac na PW i sprawa zalatwiona bylaby po mesku. a obecnie to po prostu pokazal kto ma wladze.

uzytkownik Dziuby przyslal mi PW tuz przed ZKU. moglem na nia odpowiedziec (i odczytac) dopiero jak zdjeta zostala kara. zostalem w tej PW obrazony slownie. odpisalem w dosc spokojnym tonie, nie ukrywam jednak, ze pozwolilem sobie na mala uszczypliwosc. nastepnie wyslalem PW do SGJ. dokladnie 3 minuty pozniej mialem bana. uwazasz, ze to fair? ze powinienem skulic uszka po sobie i grzecznie przeprosic, ze osmielilem sie zapytac o to, czy SGJ i Dziuby to nie koledzy z gimnazjum, skoro ja dostalem kare, a on za wieksze przewinienie nic?

kazda spolecznosc dzieli sie na rownych i rowniejszych - jestem realista i zdaje sobie z tego sprawe. ale to nie oznacza, ze to akceptuje i pochwalam.

SGJ po prostu wkurzyl sie na mnie, ze podskoczylem, wiec mi przywalil banem w ryj. ja chcialem zaprotestowac, zapytac "ale o co chodzi??" i zalozylem nowe konto. napisalem posta, ale nie zdazylem go wyslac, bo byl kolejny ban. zatem sie wkurzylem i poszedl post znacznie ostrzejszy w tresci. i teraz moderacja odkreca kota ogonem, twierdzac, ze to za naruszanie Regulaminu. owszem - Regulamin naruszam TERAZ, zakladajac kolejne konta. przyznaje sie do tego bez bicia, z pokora. jednak ani nikogo nie obrazam (chyba, ze zadawanie pytan jest obrazaniem kogokolwiek), ani nie zasmiecam Forum dublujacymi sie tematami, ani nie bluzgam. staram sie wyjasnic sytuacje i dowiedziec za co dostalem bana. ale chyba juz wiem:

Idź stąd, nikt Cię tu nie lubi.

tylko czy Forum Dyskusyjne to jakis kacik zakochanych, ze wszyscy maja wszystkich lubic? moderatorzy nie sa od lubienia - sa od pilnowania porzadku. no, chyba, ze gdzies w Regulaminie jest, ze uzytkownik moze dostac bana za to, ze moderator go nie lubi.

P.S.

zasugerowalem SGJ, ze Dziuby to jego kolega z gimnazjum sugerujac sie datami urodzin danych uzytkownikow dostepnymi w profilach. jesli sie nie myle, to te roczniki juz chodzily do gimnazjum? jesli sugerowanie komukolwiek posiadania kolegow z gimnazjum skutkuje banem, to zrobicie sobie dobrze i umiesccie taki zapis w Regulaminie.

narcyz:

Chyba czas przestać dawać %, bo jeszcze ludzie zaczną sobię krzywde robić umartwiając się nad sobą i swoimi ostrzeżeniami

a moze po prostu postepowac sprawiedliwie? skoro sa kary przewidziane przez Regulamin, to traktujcie wszystkich rowno. Dziuby za nazwanie uzytkownika Forum "debilem" (do tej pory w temacie jest "Trochę kultury wafelku w czekoladzie ") nie dostal zadnej kary. chcialem tylko zapytac poprzez PW dlaczego. zamiast odpowiedzi dostalem bana. uwazam, ze to cholernie niesprawiedliwe i przeciw temu protestuje. wy mozecie miec odmienne zdanie, ale choc sprobujcie je uzasadnic, bo w chwili obecnej to wychodzi na to, ze ja jestem be, bo tak, a ktos, kto bezczelnie pisze obrazliwe teksty do innych uzytkownikow Forum (Dziuby, Gregor1230), za to ma kolegow wsrod adminow jest poza prawem.

sprawy by nie bylo, gdyby SGJ mial jaja i odpisal mi na moje PW. zamiast tego wolal mi dac bana. o kim to zle swiadczy? dziwicie sie, ze domagam sie wlasnych praw? taka mam nature w przeciwienstwie do sialala. on siedzi cicho i nie podskakiwal po tym jak dostal bana. bana dostal za nazwanie innego uzytkownika Forum "debilem". uzytkownika, ktory pisal otwarcie o tym, ze lubi szybka jazde przez centrum w poludnie i ze gdzies pieszych. uzytkownik Dziuby za nazwanie debilem uzytkownika SamoDobro, ktory napisal mu "stronka jest w jezyku ktorym posluguje sie wiekszosc cywilizowanych ludzi. widocznie nie zycza sobie byle burakow, zeby dodawali tam jakies bzdety." gdy uzytkownik Dziuby wykazal sie watpliwym poczuciem humoru (ze niby ten "jezyk murzynski" to takie smieszne jest, boki zrywac!) i rasizmem nie dostal zadnej kary. wniosek? uzytkownik Dziuby jest lepszym uzytkownikiem niz uzytkownik sialala i moze nazywac innych uzytkownikow per "debil" jesli tylko potem wyedytuje posta. uzytkownik Dziuby jest takze lepszym uzytkownikiem niz uzytkownik SamoDobro, gdyz moze bezkarnie obrazac innych uzytkownik na PW, a uzytkownik SamoDobro pisac PW do administracji z pytaniem o uzytkownika Dziuby nie moze.

piszecie, ze moglem poczekac i skontaktowac sie z administracja w sprawie zdjecia bana. owszem. moglem poczekac. ile konkretnie? miesiac? pol roku? dwa lata? tylko jak sie skontaktowac z kimkolwiek z Forum, skoro ban na to nie pozwala? mam napisac FAQ? moze na temat przerabiania PS2? ewentualnie zmian w firmware XBoxa360? litosci...

problem w tym, chlopaki administratorzy, ze zachowujecie sie jak obrazone dzieci - bo ktos osmielil sie podskoczyc waszemu koledze, wiec go zdepczemy. to milo, ze jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, ale jest jedna rzecz ktora mi sie nie podoba - brak odwagi zeby sie przyznac do prywaty.

i jeszcze jedno - czy jest jakas inna mozliwosc poza zakladaniem kolejnych kont, zeby poczytac ten watek tutaj? bo bez konta nie ma dostepu do "O Forum PurePC", a jak sie mozecie domyslec jestem zywo zainteresowany tym tematem. jakby co, to obiecuje, ze z tego konta pisac bede wylacznie w tym dziale - jesli wstrzymacie sie z banem, w co watpie - za duza musicie miec frajde z dawania mi kolejnych banow.

P.S.

calosc mozna rozwiazac w bardzo prosty sposob:

1. SGJ wkleja tutaj PW ode mnie

2. SGJ nie musi komentowac dlaczego dal mi za to bana, jesli uwaza, ze to PW komentarza nie wymaga

3. sprawa jest jasna i klarowna - tylko mogloby sie okazac, ze jednak dostalem bana "za nic" - a to by juz nie bylo wygodne dla moderacjo-administracji.

jesli moderacja nie zbanuje tego konta, bede wdzieczny i uznam to za przejaw dobrej woli i checi wyjasnienia sprawy. po prostu nie lubie zostawiac spraw nie wyjasnionych do konca - that's all.

pozdrawiam cieplo i zycze radosnych i udanych Walentynek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co tu ukrywac??

Koles zaklada nowe konta.

Jedno ma ZPP to pisze na kolejnym, regulamin dosc czesto jest lamany, jakby zebrac % ze wszystkich kont to pewnie uzbieralby sie kolejny banan.

Sam czesto % i bananow nie rozdaje, ale zachowanie takie jak teraz zaczyna mnie draznic.

Co najlepsze ze lubilem czasami poczytac jego posty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpię by taki cham i faszysta admin chciałby komukolwiek pomagać czy doradzać cokolwiek.

A histeria w szkole była? :lol:

Czuje się jakbym gadał z dzieciakiem jakimś ;) czyli coś typu: "wątpie aby łysy z osiedla pomógł małemu napompować koła"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wezcie zamknijcie to juz.

Naprawde gosciu nie masz nic innego do roboty, jak skomlec caly czas?

A glupote pt. patrzcie adminom na rece jak wladzy ciezko skomentowac nawet nie uzywajac slow powszechnie uzywanych za obelzywe. Czy ktos komukolwiek nakazuje tutaj siedziec? Z kraju mozna wyjechac do irlandii to nie da sie przeniesc na inne forum? I czy admini dostaja od kogos kase, sciagaja podatki? No smiech na sali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A histeria w szkole była? :lol:

Czuje się jakbym gadał z dzieciakiem jakimś ;) czyli coś typu: "wątpie aby łysy z osiedla pomógł małemu napompować koła"

Nie wiem co tu w tym zdaniu dziecinnego jest :lol: N/C Jakby rzeczywiście rozdawał % za darmo i na złość to jak myślisz byłby chętny pomagać użytkownikom ,których przecież ma gdzieś ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy jakie kwiatki pokaza sie jeszcze w tym temacie.

Kilku "ciekawych" userow go obserwuje

jonathan to co dzisiaj scigamy sie - Twoje S15 vs rx7? :wink:

Sorry Orgiusz. Montuja mi nowego Garetta. Mam za niskie sprezanie i muli mi ciut na 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wezcie zamknijcie to juz.

Naprawde gosciu nie masz nic innego do roboty, jak skomlec caly czas?

A glupote pt. patrzcie adminom na rece jak wladzy ciezko skomentowac nawet nie uzywajac slow powszechnie uzywanych za obelzywe. Czy ktos komukolwiek nakazuje tutaj siedziec? Z kraju mozna wyjechac do irlandii to nie da sie przeniesc na inne forum? I czy admini dostaja od kogos kase, sciagaja podatki? No smiech na sali.

Uważasz, że dążenie do wyjaśnienia sprawy to skomlenie. Dziwi mnie takie podejście: weź się zamknij, po co chcesz wyjaśnić sprawę, lepiej siedź cicho, nie odzywaj się i nie daj boże zwróć uwagę adminowi /redakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...