RyPeR Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Pomyslalem sobie ze skoro mam tv-outa w moim radku to czemu ja ogladam filmy nadal na monitorze komputera :) i mysle sobie zeby podlaczyc pod telewizor, tylko teraz niewiem jaki kabel kupic, dostalem taki kruciutki kabel wyprowadzajacy od karty graficznej ( taki przypominajacy wtyczke Ps/2 ) noi na koncu jest czincz jakby :) and jaki kabel teraz kupic zeby to podlaczyc? Bo w tv tez mam czincza do podlaczania sygnalu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja do karty graficznej z tv-out dostalem tylko chich wiedz na nic mi sie to nie przydalo. Kupilem sobie w sklepie elektronicznym kabelek(chyba za 15zł) z jednej strony ma wtyczke SCART (eurozłącze) a na drubim koncu kabelka mam 3 wtyczki 2 chinch {czincz} i jedna s-video (to co wyglada jak PS/2). Musialem sobie dokupic jeszcze rozgaleznik do wtyczki mini-jack na 2 chinche zeby jakos podlaczyc to do karty dzwiekowej (koszt przejscowki 3zł) No i tak mi wlasnie dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Wystarczy kupic lub dorobic przedluzacz chinch-chinch lub chinch-euro(w zaleznosci od wejscia w tv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 jesli masz w tv wejscie cinch to wystarczy ci zwykly kabelek cinch-cinch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja podlaczam przez scarta nigdy przez chincha duza strata jakosci obrazu jest. Mam b.dobry telewizor i naprawde na chincu byl obraz oblesny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja mam na swoim r9000 mam wyjście svideo. A tymsz pewnie jakieś tami gniazdo, do którego podłączyć trzeba kabelek z czinczami do do wejścia a/v w telewizorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 RyPeR, zalezy jakie masz wejscie w TV. Jezeli masz jakis nowy TV to z pewnoscia jest svideo i wtedy kupujesz kabelek svideo-svideo. Jezeli masz w TV tylko chinche to chinch-svideo. Jezeli samo euro to euro-svideo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a ja powiem tak jesli mas zten krotki kabelek z czinczem na koncu to wystarczy ze kupisz zwykły kabel przedłózke powiecmy z czinczami i najzyczajniej podłaczysz ...ale przez nigo jest spora strata jakosci jak juz było pisane ..ja np. mam podłczone prze kabel s-video musiłem tylko wyłamac ten plastikowy bolec ...bo kabel kupiłem zwykły ekranowy a koncowki s-video to jeszcze z rivy tnt 2 pro miałem i jest spoko...a jak mysliciue cz jest jakas strata jakosci na odcinku np, 12 m tyle mam do tv ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a ja powiem tak jesli mas zten krotki kabelek z czinczem na koncu to wystarczy ze kupisz zwykły kabel przedłózke powiecmy z czinczami i najzyczajniej podłaczysz ...ale przez nigo jest spora strata jakosci jak juz było pisane ..ja np. mam podłczone prze kabel s-video musiłem tylko wyłamac ten plastikowy bolec ...bo kabel kupiłem zwykły ekranowy a koncowki s-video to jeszcze z rivy tnt 2 pro miałem i jest spoko...a jak mysliciue cz jest jakas strata jakosci na odcinku np, 12 m tyle mam do tv ??ja mam pociagniete 20 metrow i praktycznie zadnej straty nie widze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 czyli spoxik ........a taki off topic masz jzu płyte tz chodzi mi czy juz moze podkrecałes radka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 no to jaki ten kabel ma byc zeby nie bylo straty jakosci duzej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 czyli spoxik ........a taki off topic masz jzu płyte tz chodzi mi czy juz moze podkrecałes radka :)no niestety jeszcze tydzien musze poczekac a tak apropo jak mozesz to podaj mi na pw twoj numer gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...