bunioslaw1 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam mam pewnien problem otóż w jednym z 10 plików filmu jeden z 43 minut wykrywa tylko 25 minut ! dodam że we właściwościach pliku jest normalnie 43 minuty tak samo na stacjonarnym odtwarzaczu odtwarza pełne 43 minuty a na kompie tylko 25 minut i koniec filmu .. próbowałem odtwarzać kilkoma programami próbowałem przeinstalować kodeki .. film jest zakodowany tak jak reszta odcinków ale to nic nie dało jeśli ktoś coś takiego miał to prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Nie jestem pewien, ale jak to plik AVI to może mieć index walnięty. Są do tego w necie programy... AVIFixed chyba chociażby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 faktycznie tak jest ! zrobiłem to za pomocą DivFix i wszystko śmiga dzięki wielkie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...