WoDzU_2 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Po drugim restarcie wyskakuje taki komunikat: Błąd ładowania systemu Windows. Wiem, że były takie przypadki, ale nie wiem, jak sobie z tym poradzić, żeby Winda się zainstalowała. Proszę o szybką odpowiedź. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 może bios zaktualizuj mam tą płyte i chyba ten sam dysk i mi wszystko ładnie chodzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 może bios zaktualizuj mam tą płyte i chyba ten sam dysk i mi wszystko ładnie chodzi....A wzuciles stery do sata podczas instalacji windy?Mozliwe ze bez nich żle wykrywa Ci twardzielka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Niestety, ale nic dalej nie pomaga. Wie ktoś, jak zainstalować Windę i co zmienić w BIOSie? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Nie pamietam dokladnie o ktore lazilo ale przestawiaj w biosie UDMA( z zera na 5 czy odwrotnie). Bo pamietam , ze Asus o M2NE wlasnie to polecal , gdy masa ludzi psioczyla wlasnie na to co masz ty. Nowy bios + stery sata i powinno smigac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Tyle, że ja nie mam w BIOSie opcji do zmiany trybu UDMA. Mam Tylko jakieś ECP use DMA, ale to raczej nie to...Jakieś inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...