PACO Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Czesc wszystkim chcialbym sie dowiedziec jaka macie temperature na xp1700+ krecony na xp2400+ i na jakim wentylu bo ja mam 46C niewiem czy to za dozo i chcialbym zmenic wentyl a niewiem na jaki interesuje mnie tez temp na WC :?: Z gory dziekuje wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ja krece XP 1700+ na 2600+ na szynie 200 Mhz (10.5 x 200) napiecie 1.9volta temp w windowsie 38/39 stp podczas katowanmia 43/44 stp wentylator grill 70zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jordi23 dodaj se z 5*C-7*C nasze epoxy klamia jak wiekszosc nowych plyt. pomysl przy 1.9v zeby temp wynosila 44 stopnie w stress 8O u mnie jest w/g epoxa 35-37 iddle w stres 40*C to max co narazie zaontowalem (czyli bedzie jakies 40-42 iddle 45*C stress) Co do wypowiedzi PACO to nie wiemy czy temp. 46*C to jest temp. w stresie czy w iddle. Jesli w stresie to nic nie wymieniaj no chyba ze masz nadmiar gotowki :) a jesli temp. w stresie przekracza ci 50*C to powinienes pomyslec nad lepszym chlodzeniem. Aha na jakim vcore jedziesz???? pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ja mam na Zwyklym titanie 43C a w stresie koło 48C.ogolnie to spox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no czyli moje tezy sie potwierdzaja juz nawet rozmawialem na ten temat z RAVem[666]. Epox przeklamuje jakies 5-7*C. BrzozA! ja tez lece na D5TB i mam takie temp jak ty no moze troszku nizsze :) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 klamia hehe a juz myslalem ze taka fajna temp mam :P ale z drugiej strony jak dodykam radiator u podnoza blisko procka to wcale nie jest goracy jest cieply ale nie goracy jak mialem na xp 2000+ ale na 0.15 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 wlasnie tez mnie to najbardziej dziwi!! ale spojrz np.: na temp. BrzozY na MSI te plyty raczej nie przeklamuja ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 mam vcore 1.625 , 46-48 w stresie mam zwyklego CoolerMaster DP5-6I11A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 wow. ale xtra macie :D ja mam na kreconym na 2000+ kurde 50 w stresie :( a w idle 45*C. Chyab trzeba sie serio na 0,13 przesiasc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 a ja swojego t-breda puscilem na 11,5x166 i mam na plycie msi w biosie zawsze temp 5 stopni mniej niz w programie w windowsie . znaczy robie jakis ostry test i mam pokazana w winie temp nie wieksza niz 51 st. wylaczam szybko kompa wlaze do biosu a tam 46-47 eeeeeee.......programy tak klamia czy proc tak szybko stygnie :?: temp w budzie to jakies 34 stopnie :( mam 2 wiatraki :( a tu taka lipa (aha chodza na 12V) moze to moj wentyl cos nie tak mam ttc-t5d, czy jakos tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Tak jak w podpisie normal 37-39 stress do 44 Vocano 7+ na low Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 programy klamia :D i to nadodatek te programy od MSI tylko klamia :D zainstaluj speedfana, on odczyty z biosu bierze i mowi prawde (no prawie :D moze 1-2*C roznicy :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 programy klamia :D i to nadodatek te programy od MSI tylko klamia :D zainstaluj speedfana, on odczyty z biosu bierze i mowi prawde (no prawie :D moze 1-2*C roznicy :D)o to nie wiedzialem ze one tak klamia jak tak to zaraz zaistaluje tego speedfana THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mi dochodzi max. 42 w stresie na sprzęcie niżej w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 a ja swojego t-breda puscilem na 11,5x166 i mam na plycie msi w biosie zawsze temp 5 stopni mniej niz w programie w windowsie . znaczy robie jakis ostry test i mam pokazana w winie temp nie wieksza niz 51 st. wylaczam szybko kompa wlaze do biosu a tam 46-47 eeeeeee.......programy tak klamia czy proc tak szybko stygnie :?: temp w budzie to jakies 34 stopnie :( mam 2 wiatraki :( a tu taka lipa (aha chodza na 12V) moze to moj wentyl cos nie tak mam ttc-t5d, czy jakos tak :) tez mam d5tb a temp. max to 46*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Tak jak w podpisie normal 37-39 stress do 44 Vocano 7+ na low jaką pasta masz przesmarowanego proca?? bo u mnie na V7+ i na procu 2Ghz mam temp 46 w stresie na medium :cry: Jak przeczytałem Twój post to sie troche zmartwiłem że mam coś nie tak... Też bym chciał na low... by tak nie buczał... AA i obudowę mam otwartą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Tak jak w podpisie normal 37-39 stress do 44 Vocano 7+ na low jaką pasta masz przesmarowanego proca?? bo u mnie na V7+ i na procu 2Ghz mam temp 46 w stresie na medium :cry: Jak przeczytałem Twój post to sie troche zmartwiłem że mam coś nie tak... Też bym chciał na low... by tak nie buczał... AA i obudowę mam otwartą...??? a to jest 0,13 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...