Pecet86 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam, Mam zamiar stawiac system od nowa i przydaly by sie najlepsze stery do tej plyty glownej (Asus A8N32-Sli Delux) i karty graficznej(Asus EAX1950Pro). Co myslicie o nForce4 AMD Edition (6.70) do plyty ? Czy lepsze standardowe sterowniki asusa ? Kolejne pytanie, to czy do X1950 Pro lepsze beda Catalysty czy moze Omegi albo stery od Asusa ? Nie siedze w tym na bierzaco, wiec nie mam pojecia co teraz najlepiej sie prezentuje i dlatego prosze Was o pomoc. Z gory wielkie dzieki za jakas rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet86 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 No i teraz sie zastanawiam czy to jest za glupie, za trudne czy moze, poprostu retoryczne pytanie, ktore Wam zadalem. No nic bede nadal czekal na jakas pomoc.... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 co do x1950 pro to chyba najlepsze sa omegi na catalystach 7.1 (przynajmniej jeśli chodzi o gry) co do płyty to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...