Jacek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Niech mnie ktoś oświeci jak je zaktualizować w tym systemie :/ Model: 3C905B-TX Przy realtecy było wszystko dobzre, ale przy tych sterach tej firmy nie mogę po prostu jakby znaleźć odpowiedniego pliku :( Qrde niech ktoś coś pomoze mi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 hm czy to ta karta ktora kupiles "po znajomosci" ? ;) a co do pytania to pogadam z kolesiem ktory ma ta sama karte i Ci dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 hm czy to ta karta ktora kupiles "po znajomosci" ? ;) a co do pytania to pogadam z kolesiem ktory ma ta sama karte i Ci dam znac Owszem karta kupiona po znajomości (zszedł z ceny) ale jest bardzo leglna :). Nie kradziona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Hm, czemu wogóle sie o to pytasz?? Ja wiemze polska to kraj takich i innych takze.. ;) ALe jednak mozna coś kupić legalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...