Gigi Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Mam Athlona XP 1800+ 256MB RAM , GeForce3 TI 200 , WD 40 GB , DVD LG , CDRW TDK , WinXP PRO. Chcę podkręcić procka , czy na Thermaltake Volcano 6Cu coś zdziałam? Prosze o opinie na ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 :arrow: zdzialac, zdzialasz. ile? proboj, zobaczymy. co sie bede wiecej rozpisywal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Tak jak napisal przedmowca musisz sam zobaczyc ile wyciagniesz .Zmieniaj stopniowo taktowanie i odpalaj jakiegos benchmarka i sprawdzaj temperaturke.Powodzenia!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A ja polecam opcje SZUKAJ ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 kurde przeciez jak napisze posta to ci sie komp nie podkreci no chyba ze telekineza sprobuje - :D :D krec i zobaczysz na ile stabilnie pojdzie : :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 A może napisałbyś jaką masz płytę główną, taka informacja mogła by się przydać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...