giraf_bvd Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 mam neta radiówke :mur: sćiaganie z torrentów mam odblokowane od 23-6 a chce sciągać całymi dniami wcześniej tak mogłem ale coś zablokowali na serwerze , kolega w innej miejscowości to jakoś odblokował proszę o pomoc jak to zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Po to admin zablokował, żeby tacy "zapychacze łączy" jak ty dali innym ludziom skorzystać z netu w ciągu dnia. Wiem co to znaczy i w trosce o innych userów twojej sieci Ci nie pomogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giraf_bvd Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 ale pomocny jesteś , prosiłem o pomoc a poztaym Ci urzytkownicy to banda wiesniaków którzy neta mają na pokaz wogóle z niego nie korzystają i wogóle nikt nie narzeka że łącze jest zapchane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spOOk Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 ale pomocny jesteś , prosiłem o pomoc a poztaym Ci urzytkownicy to banda wiesniaków którzy neta mają na pokaz wogóle z niego nie korzystają i wogóle nikt nie narzeka że łącze jest zapchaneżycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 No i co że zrobisz różne chwyty a są 2 możliwości, przecież admin nie jest idiotą i się domyśli. Ja też mam block na p2p i jadę od 22:00 do 6:00 i już tak żyje od 3 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Tak jak koledzy mowia, po cos jest zablokowane, a kolega z wioski obok pewnie bajki Ci sprzedaje... Jak admin zna sie na rzeczy, to łatwo tego nie przeskoczysz Ale zeby nie bylo, ze moj post nie wnosi nic do tematu, to mozesz poczytac sobie o tunelowaniu przez HTTP. Czyli, jak zawsze, polecam lekture dzisiejszego Googe :)(A codziennego Google) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ale zeby nie bylo, ze moj post nie wnosi nic do tematu, to mozesz poczytac sobie o tunelowaniu przez HTTP. Czyli, jak zawsze, polecam lekture dzisiejszego Googe :)(A codziennego Google) To nic nie daje bo raz programy darmowe są do niczego a dwa te które są dobre to trzeba za nie płacić. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ale o aspekcie cenowym nic tu nie ma :P Niech sobie kupi taki dobry program i sobie uzywa jak tak bardzo chce kraść:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giraf_bvd Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 już sobie poradziłem jest godz 21 a ja jush dre choć nie za szybko ale zawsze coś a mam w [gluteus maximus] czy mi zablokują na zawsze bo za miesiac zmieniam neta i dzieki za pomoc hehe o ile to mozna nazawac pomocą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...