freeman Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Na tych wlasnie mnoznikach (11 i 11.5) i FSB 140MHz+ komp nie chce sie uruchomic. Zapala sie czerwowna lampka na monitorze i trzeba resetowac bios :| Na FSB 140 i kazdym innym mnozniku oprocz tych 2 wszystko gra. Nawet 150MHz * 10.5 startuje. To dlaczego nie na 11 lub 11.5?! BIOS do ak32a wgrany najnowszy. nikt nie wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 a moze jednak jest ktos? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A jakie dajesz napięcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Najwyzsze jakie moge dac w BIOSie. +0.100 czyli 1.85V (?) Ustawienie 10.5x 150 na takim Vcore chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Możliwe że to jednak za mało...:? Ewentualnie moze procek ci się przegrzewa. Jak masz możliwość sprawdzenia go na innej płycie (z większym napięciem) albo lepszym coolerem, to sprawdź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 a na 12x chodzi?Obniz fsb i sprawdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 wgraj nowy bIOS BO JA MAM TA SAMA PLYTE I RESZTR JAK W PODPISIE I CHODZI NA 145FSB A WYZEJ NIE WIEM ALE MA MNOZNIK 14X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 a na 12x chodzi?Obniz fsb i sprawdzNo chodzi chodzi. Na 140 i wiecej... wgraj nowy bIOSNapisalem, ze mam najnowszy. Chyba, ze jest cos nowszego od 'AK32S308'? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 masz Palomino i musiales laczyc mostki,moze cos sie nie powiodlo albo procesor ma jakas wade albo plyta jak bys mial mozliwosc sprawdzenia na innej plycie i plyty na innym procesorze to bys wiedzial,czasami zdarzaja sie takie anomalie,nie jest to wada dyskwalifikujaca sprzet,domyslam sie ze moze troche irytowac,na razie nie zostaje ci nic innego jak jechac na wyzszych mnoznikach (twoje urzadzenia pci i dysk beda ci wdzieczne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...