naxt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9800260 230,82 ;) bylem pierwszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 szczerze to nie wiem co lepsze czy te Corsairy czy kingstony 667 - te drugie - naprawde rewelacyjnie smigaja (przynajmniej te sztuki z ktorymi mialem do czynienia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 szczerze to nie wiem co lepsze czy te Corsairy czy kingstony 667 - te drugie - naprawde rewelacyjnie smigaja (przynajmniej te sztuki z ktorymi mialem do czynienia) Corsair lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) bylem pierwszy Wiem ale cie poprawilem o 82 gr ;) :lol2: szczerze to nie wiem co lepsze czy te Corsairy czy kingstony 667 - te drugie - naprawde rewelacyjnie smigaja (przynajmniej te sztuki z ktorymi mialem do czynienia) j/w Corsair chocby dla tego ze będzie chyba łatwiej sprzedać - firma jakoś lepiej się kojarząca, pamięć ma radiatorki no i na starcie ma CL4 a nie CL 5 :) Edytowane 22 Maja 2007 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 na tych korsarzach wykreci ?? 940 przy Cl4 i 2,3v ?? bo na 4 gb ramu kupione od kingstona wszystkie na w/w ustawienia szly !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula85 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 to co wymienic kingi na korsarze chyb tak...spookie ma racje, ;latwiej bedzie wymienic, zawsze tez maja cl 4 a nei 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Taka taniocha że nawet ja kupiłem 2 komplety. Z tego co widzę rozeszły się w błyskawicznym tempie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohito Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) jak ja zamawialem to byla ostatnia sztuka. Ciekawe czy dla mnie starczy :) Edytowane 22 Maja 2007 przez mohito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 ja zamówiem 2 sztuki tylko nie wiem czy nie za pózno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Widze, ze troche osob sie zaopatrzylo w te tansze ramy, fajnie jakby teraz porobily te osoby doglebniejsze testy (2,1v; 2,3v cl4;cl5), bo nadal nie wiem co brac, te corsairy jak sie znow pojawia pewnie znow bede w cenie geili ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Nie panikujcie zakladam sie że jutro bedzie znowu 30 sztuk na magazynie po tej samej cenie bo pamieci w USA dalej leca w dól ,po przeliczeniu na zlote + prowizje wychodzi okolo 210-220zl za te corsary Edytowane 22 Maja 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Nosz KU#*&$@&!!! Wczoraj zamówiłem korsarze z emarketu za 300zł a dziś 70zł taniej??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Nosz KU#*&$@&!!! Wczoraj zamówiłem korsarze z emarketu za 300zł a dziś 70zł taniej??!! możesz zwrócic,masz na to 10dni LUDZIE Corsarki znów dostępne brac poki są!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzat Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Tylko jak się cena Corsairów przekłada na ich jakość? Czy to nie jest jakiś kompletny gniot wyciągnięty z najgłębszych zakamarków odbytu szatana podpisany dobrą marką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Tylko jak się cena Corsairów przekłada na ich jakość? Czy to nie jest jakiś kompletny gniot wyciągnięty z najgłębszych zakamarków odbytu szatana podpisany dobrą marką?Co ty wogóle gadasz przed spadkami cen te ramy lataly po 1100zł :blink: Cosair to dobra marka i dobre OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 1 komplecik zamowiony, wie ktos ile u nich za pobraniem kosztuje wysylka? bo wzialem przelewem, ale przez to sie troche dluzej zejdzie z wysylka.(co ile sie updateuje ilosc dostepnych szt.) @krzat nic gorszego sie nie dostanie bo od tego typu pamieci nie ma juz gorszych :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 @krzat nic gorszego sie nie dostanie bo od tego typu pamieci nie ma juz gorszych :lol2: :blink: co ty bredzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Chodzilo mi ze juz gorszych pamieci nie wsadza do nich i watpie zeby od tak gorsze pcb zaczeli robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4z! Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 naxt :ASD mysle ze napisal tak specjalnie :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Chodzilo mi ze juz gorszych pamieci nie wsadza do nich i watpie zeby od tak gorsze pcb zaczeli robic. to troche sie wygłupiłem sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) 1 komplecik zamowiony, wie ktos ile u nich za pobraniem kosztuje wysylka? bo wzialem przelewem, ale przez to sie troche dluzej zejdzie z wysylka. A ile zaplaciles za wysylke? Pewnie 14zł.... Ja wzialem za pobraniem i 14zl wysylka - szkoda ze nie maja KN9 to byl zamowil razem z Brisbanem, byloby powyzej 500zl i wysylka za free ;) Edytowane 22 Maja 2007 przez tHe mRuWa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Przelew tez 14zl, ktos tu pisal ze daje im 2,3v na codzien nawet w gorace dni, ja juz widze jak moje d9 dzialaja na 2,2v (od kolo mc nic nie zmienialem w ustwieniach) i na poczatku blue screen pozniej zwiechy pozniej znow blue screen dalem nawet mniejsze taktowanie to samo, dopiero po zapodaniu 2v moge tu cos napisac . Straszny ukrop na chacie :!: , ledwo idzie wytrzymac. Po tych resetach FF mi zwariowal i teraz sie na emarket nie moge zalogowac z tego co widze zly email przy resjestracji musialem podac i teraz nie idzie sie zalogowac i nie ma juz ich i cena do gory idzie :mur: Edytowane 22 Maja 2007 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Przelew tez 14zl, ktos tu pisal ze daje im 2,3v na codzien nawet w gorace dni, ja juz widze jak moje d9 dzialaja na 2,2v (od kolo mc nic nie zmienialem w ustwieniach) i na poczatku blue screen pozniej zwiechy pozniej znow blue screen dalem nawet mniejsze taktowanie to samo, dopiero po zapodaniu 2v moge tu cos napisac . Straszny ukrop na chacie :!: , ledwo idzie wytrzymac. Po tych resetach FF mi zwariowal i teraz sie na emarket nie moge zalogowac z tego co widze zly email przy resjestracji musialem podac i teraz nie idzie sie zalogowac i nie ma juz ich i cena do gory idzie :mur:rzeczywiscie cena skoczyła aż o 7zł,mi się na szczescie udalo zamowicz 4GB tych Corsair.Jutro ide dokonac przelewu na ich konto :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komuch Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) rzeczywiscie cena skoczyła aż o 7zł,mi się na szczescie udalo zamowicz 4GB tych Corsair.Jutro ide dokonac przelewu na ich konto :rolleyes:hehehe jakis handlowiec zla cene wpisal a co do jednego zamawiajacego z emarketu tam nie ma roznicy czy przelew czy pobranie zawsze kasuja 14zl chyba ze powyzej 500 tak wiec przelew to przerost formy nad trescia pozatym jak sie daje przelew to oni lubia sie opierdzielac z wysylka nie maja motywacji skoro kasa na koncie zreszta Chwilowo brak. a wracajac do memek to jak czy ktos mi tu podskoczy na cl4 Edytowane 23 Maja 2007 przez komuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 to jak czy ktos mi tu podskoczy na cl4 Zobacz na moja sygnature :razz:, na jakim v tyle wykreciles ? zobacz ile na cl5 max pojda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 to jak czy ktos mi tu podskoczy na cl4 Tyle to na 4x1GB SPI 32m było :) A jak w gre wchodza inne pamięci to spójrz w siga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komuch Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zobacz na moja sygnature :razz:, na jakim v tyle wykreciles ? zobacz ile na cl5 max pojda.a co to za pamiatki te twoje moje zwykle xmsy 667 - chyba pokatuje je na 2.3V bo na 2.2 radiatorki ledwo letnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Taka taniocha że nawet ja kupiłem 2 komplety. Z tego co widzę rozeszły się w błyskawicznym tempie.sorry że pytam ale po co ci 8GB ramu :blink: Corsarki dalej lecą w dół.Wczoraj 74$ a dzis 69$.Nastepna dostawa w cenie 210zl powinna byc Edytowane 23 Maja 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 i dobrze ze ceny spadaja... kingston 667 w apollo juz za 220 ziko ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Corsarki dalej lecą w dół.Wczoraj 74$ a dzis 69$.Nastepna dostawa w cenie 210zl powinna byc przy takim popycie, jak im na pniu schodza - nie sadze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...