Strongmen Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 moseli tez do rewelacyjnych bym nie zaliczyl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Może super nie są ale u mnie 1000 na 4 robią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4z! Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 moje dwa kingstony 2x1gb na kosciach elpidy pracuja w dualu a byly brane osobno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 moje dwa kingstony 2x1gb na kosciach elpidy pracuja w dualu a byly brane osobno :) To wręcz niesamowite! B-) Hehe a tak serio to dziwne by było jakby nie chodziły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4z! Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 to powiedz mi w takim razie po co sprzedawane sa w dualu drozej, jesli mozna kupic taniej takie ktore nie sa w dualu a jednak w nim dzialaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 to powiedz mi w takim razie po co sprzedawane sa w dualu drozej, jesli mozna kupic taniej takie ktore nie sa w dualu a jednak w nim dzialaja?Chłyt marketingowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 to powiedz mi w takim razie po co sprzedawane sa w dualu drozej, jesli mozna kupic taniej takie ktore nie sa w dualu a jednak w nim dzialaja?ja tam różnic w cenie nie widzę, chyba że sie będziesz czepiał o 5zł w jedną lub drugą stronę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 nie mowiac ze sam dual to chlyt malketingowy :lol: no chyba ze dla kogos realny zysk rzedu 1-2% na wydajnosci to co znaczacego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Panowie ! gdzie moge dostac w normalnej cenie corsairy - tylko nie mowcie o znak.pl bo tam nie mają. Dosyć pilne - płyta i procek już w drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Panowie ! gdzie moge dostac w normalnej cenie corsairy - tylko nie mowcie o znak.pl bo tam nie mają. Dosyć pilne - płyta i procek już w drodze. wczoraj były w Emarket za 261zł może będą i dzis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel5000 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Które z tych ramow wziąć 2x1 GB Goodram 667 cl5 Kingston 667 cl5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 GoodRam - TERAZ POLSKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Co do tych corsairow w emarkecie to te 20szt na stanie beda conajmniej do 15 czerwca (urlop maja do tego dnia), wiec juz dawno zeszly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Czy wszystkie kości wszystkich firm mają identyczne parametry/czasy [RCD,RP,RAS,RC,RFC,RRD,WR,WTR] - oczywiście mam na myśli modele 1 GB 667 CL5. Moje SPD Kingston KVR667D2N5/1G z EVEREST: http://img105.imageshack.us/img105/2559/kingstonxb8.png - jak to wygląda w Googram, Twinmos, Corsair ? Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Tak wygląda: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) W zwiazku z tym ze kosiarzy XMS2 nigdzie nie mozna dostac, szukalem jakiejs alternatywy, i wpadłem na aukcje arche.net na allegro: http://allegro.pl/item201995495_2gb_goodra...micron_d9_.html Czy te goodramy rzeczywiscie sa na Micronach D9? bo to jakas nowa seria, jak w Crucial value, kreca się srednio, ok 900-950Mhz. Ma je ktos z tymi kosciami i moze potwierdzic? Edytowane 8 Czerwca 2007 przez ZooM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Na D9 to moga byc spokojnie, ale jak sie kreca HNL to ja nie wiem, ale zapewne rewelacji nie bedzie. Jakby napisal GMH to inna bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan10 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mam Goodramy 667 cl5 na micronach D9HNL (7he12 i 7hw22) to juz 2 para jaką mam w domu i zero o/c. nawet 800 4-4-4-12 nie robia. Jakie napiecia lubia te HNL ?? bo moje d9gsv robią 890mhz 4-4-4-12 na 2,4v a z tymi nie moge sobie dać rady;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Popatrzcie na datę produkcji drugiej kostki :lol: : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan10 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Kośc z przyszłości:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Popatrzcie na datę produkcji drugiej kostki : {obrazek} To nic wielkiego, miałem kiedyś Twinmos'a z 56 tygodnia produkcji :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 To nic, oto moje Samsung UCCC z 68 tygodnia 2006 :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Miałem raz ram kilkaset lat starszy ode mnie.. Proponuje EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Ha a jednak udalo mi sie wstrzelic w te 20 sztuk corsairów na emarkecie :). Dzisiaj zmienił sie status zamówienia na zrealizowano :). Z tego co widze pamięci idą w górę - na znak.pl już ponad 270 zł. A już mialem zaklepane w promediapc.pl - tyle że tam mają za jakies 280 zł aktualnie Anulowalem tez zamowienie na proca i plyte w apollo, zreszta status był "oczekiwanie na towar", poczekam az obnizka amd wejdzie w życie. Edytowane 11 Czerwca 2007 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) pierwsze uruchomienie, zero zabaw. kingston 667 na elpidzie, 2,2V. 32bit XP pro widzi oczywiscie tylko 3,25gb. http://img256.imageshack.us/img256/2857/4096ks2.jpg Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 pierwsze uruchomienie, zero zabaw. kingston 667 na elpidzie, 2,2V. 32bit XP pro widzi oczywiscie tylko 3,25gb. http://img256.imageshack.us/img256/2857/4096ks2.jpg To mniej niż słyszałem - poprzednia wersja to 3,5 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) To mniej niż słyszałem - poprzednia wersja to 3,5 GB mi tam pokazuje tak: Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 u mnie winda 3.5 pokazuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jest jakaś róznica w możliwościach OC między OCZami Special Ops 667 i 800?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jest jakaś róznica w możliwościach OC między OCZami Special Ops 667 i 800??z tego co wiem lepiej brać 800Mhz,dobrze sie kreca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...