naxt Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) . Jak P5B nie zrobi 500MHz, to XMS'y ida na sprzedaz, ktos chetny za cene zakupu? ;) Chyba nikt bo nowe można nabyć za 286zł!!!!!!!!!!!!! w pcmarket :rolleyes: Moja nowa wizja.Cena pamięci będą dalej spadać.200zł za 2GB jest bardzo realne Edytowane 8 Maja 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eubie Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Chyba nikt bo nowe można nabyć za 286zł!!!!!!!!!!!!! w pcmarket :rolleyes: Moja nowa wizja.Cena pamięci będą dalej spadać.200zł za 2GB jest bardzo realne Tylko ze u mnie sa z gwarancja na 1000 5-4-4-10 2.25V ;-) a moze i wiecej jak znajde chwile czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Tylko ze u mnie sa z gwarancja na 1000 5-4-4-10 2.25V ;-) a moze i wiecej jak znajde chwile czasu.to sprzedawaj szybko bo te Corsairy dalej lecą z ceną w dół :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Moja nowa wizja.Cena pamięci będą dalej spadać.200zł za 2GB jest bardzo realne Raczej bardzo optymistyczne, myślę że obecne ceny są w pobliżu minimum i poniżej 230 nie zejdą komplety 2*1G. Spadek cen jest bardziej prawdopodobny dla kompletów 2*2G i tu powinien być większy zjazd cen. Można już kupić 2*2G w całkiem rozsądnych cenach: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16820220230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9800260 2x1GB XMS2 za 287zł dostepne od ręki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Jak kupiłem te kingstony DDR2 667 za 259zł ale jak ceny będą spadać to pewnie zaraz będą markowe 800 Cl4 w tej cenie - wtedy wymienię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komuch Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Jak kupiłem te kingstony DDR2 667 za 259zł ale jak ceny będą spadać to pewnie zaraz będą markowe 800 Cl4 w tej cenie - wtedy wymienię... ceny jeszcze spadna to pewne http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...00&Itemid=1 a tu cos fajnego od ocz http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39477 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 zamowilem w emarket wczoraj o 16 dzisiaj o 13 byl juz u mnie kurier :) wiec jako sklep pierwsza klasa , zakupilem pamieci a adata niby sa to vitesta ale inaczej pudelko wyglada niz na zdjeciu na pamieciach jest napisane znaczy na ulotce ze preferowany voltage 1,8 a na plycie minimalnie moge dac jakos 1,9 w sumie ile max mozna im zapodac ?? , bo na szybkiego ustawilem 2.0 i od razu na 800mhz i timingi 4 4 4 12 chodzi bez problemu juz 2 godzina orthosa , jak wiecej lecialem 850 to nie wstawal komp za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Ktoś już ma te Xsm? Z pcmarket? pozdro Edytowane 9 Maja 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 w apollo.pl sa dostepne na stanie kingstony za 258pln :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tottenkopf Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 w apollo.pl sa dostepne na stanie kingstony za 258pln :) :lol2: tak dalej pojdzie to niedlugo beda wydawac zalaczniki do gazet w kioskach ruchu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Dzisiaj rano zamowilem te Corsair 2x1GB w PCMarket za 287zl. Mam nadzieje, ze duzo nie stanieja, bo mnie ch... strzeli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Dzisiaj rano zamowilem te Corsair 2x1GB w PCMarket za 287zl. Mam nadzieje, ze duzo nie stanieja, bo mnie ch... strzeli :)Nie przejmuj się, 100zł w tą czy tamtą to niedużo, pomyśl o tych, co kupowali w styczniu cruciale za 1200zł warte teraz 600. Edytowane 9 Maja 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Nie przejmuj się, 100zł w tą czy tamtą to niedużo, pomyśl o tych, co kupowali w styczniu cruciale za 1200zł warte teraz 600. 600zł za AE ? Bez przesady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) 600zł za AE ? Bez przesady.Przesadziłem, chodziło o ballistix, ale za 700 są teraz. Edytowane 9 Maja 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 W emarkecie na ta chwile corsairow niema i do tego drozsze o jakies 2zl. @spoxxx jak te a-daty sie kreca? http://pc.emarket.pl/pricelist/Item.aspx?PID=C4310036 to kupiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 600zł za AE ? Bez przesady. W zime można było je za taką cenę w US dostać od reki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 skręca mnie jak myślę że do kompa do netu muszę kupić 512MB ddr za 90 zł Kusi mnie coś ostatnio żeby wstawić sobie 4*1 za niewiele ponad 500zł ;) Może warto było by zrobić jakieś zestawienie wyników OC tych tanich pamięci? Mi osobiście trochę tego brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tottenkopf Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 2604674[/snapback] Nie przejmuj się, 100zł w tą czy tamtą to niedużo, pomyśl o tych, co kupowali w styczniu cruciale za 1200zł warte teraz 600. :zonk: czyzby :wisielec: bo cos cicho ostatnio o takich Dzisiaj rano zamowilem te Corsair 2x1GB w PCMarket za 287zl. Mam nadzieje, ze duzo nie stanieja, bo mnie ch... strzeli :) ale tak jest ze wszystkim w toku zapewne jeszcze beda po 200 wiec cie strzeli i to mocno mam nadzieje ze o te prawie 100zl sie nie potniesz :blink: Jako przechowalnik wartosci sprzet komputerowy nie najlepszym istrumentem jest W zime można było je za taką cenę w US dostać od reki ;) tyle ze w usa nie ma cudownego vatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) komuch tottenkopf Po ch. piszesz z dwóch kont zamiennie? Czyżby za dużo % na pierwszym już? Dorosły człowiek podobno, a zachowujesz się jak dzieciak. Edytowane 9 Maja 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 ale tak jest ze wszystkim w toku zapewne jeszcze beda po 200 wiec cie strzeli i to mocno mam nadzieje ze o te prawie 100zl sie nie potniesz :blink: Jako przechowalnik wartosci sprzet komputerowy nie najlepszym istrumentem jest tyle ze w usa nie ma cudownego vatu Wiesz, doskonale sobie z tego zdaje sprawe, i dlatego zawsze kupuje sprzet, na ktorym stracie malo, albo nawet czasami i jeszcze po 2 latach zarabiam (tak, to jest mozliwe). Ta cena za Corsairy i tak nie jest zla, i jesli spadna do 250zl to sie swiat nie zawali, ale jak by byly po 200zl, to mi sie humor zepsuje ;) Ale dobra, juz nie pitole, bo to chyba offtopik maly sie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 tyle ze w usa nie ma cudownego vatu Tylko, że wszystkie AE znajdujące się w Polsce pochodzą ze stanów i większość z nich była sprowadzana z pominięciem opodatkowania (pozdro Niemiec ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Przyznaję się, że mój przykład był niezupełnie trafny. Większa utrata już była na choćby corsairach xms2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tottenkopf Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Wiesz, doskonale sobie z tego zdaje sprawe, i dlatego zawsze kupuje sprzet, na ktorym stracie malo, albo nawet czasami i jeszcze po 2 latach zarabiam (tak, to jest mozliwe). Ta cena za Corsairy i tak nie jest zla, i jesli spadna do 250zl to sie swiat nie zawali, ale jak by byly po 200zl, to mi sie humor zepsuje ;) Ale dobra, juz nie pitole, bo to chyba offtopik maly sie zrobi.do 250 w tym roku dojsc moze wszystko zalezy jak sie ulozy Wystarczy jakis kataklizm kilka podpalen :lol2: zalamka na rynku w chinach, oslabienie zlotowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Narzekacie, że możecie jeszcze stracić jak stanieją o 50 zlotych? Bez przesady, ja w marcu kupowałem zestaw na Intelu i kupiłem Goodramy 2x1GB 667 za 490 złotych myśląc, że to juz jest szczyt niskiej ceny, a teraz po 260 złotych, ludzie święci. Teraz można się zastanawiać czy czasem nie opłaca się kupić osiemsetek, chociaż jeśli kazda 667 podkręca do 800, a nie każda osiemsetka do dziewięciuset (żartuje). Ja prosiłbym redakcje o zainstalowanie Visty, jakiś benchów i różnica między 1Gb vs. 2GB vs 4Gb bo coś mnie kusi aby A-Daty jeszcze jednej dokupić, tylko jaki jest sens. Edytowane 10 Maja 2007 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 W emarkecie na ta chwile corsairow niema i do tego drozsze o jakies 2zl. @spoxxx jak te a-daty sie kreca? http://pc.emarket.pl/pricelist/Item.aspx?PID=C4310036 to kupiles? Tak to sa te adaty dokladnie, moim zdaniem za kolorowo to one sie nie kreca ale na 800 ida spokojnie na najnizszym napieciu dla pamieci jakie moge w kompie ustawic chodza ok jak bede mial jeszcze czas sproboje wycisncac z nich wiecej o ile sie cos uda , ja takze coraz bardziej sie zastanawiam czy przypadkiem nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kolejnych 2 kostek i razem 4 giga to juz cos nie bedzie problemu ogolnie w xp z taka iloscia kosci i czy bedzie to dzialalo w dualu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Jeszcze wczoraj bylo 85.49 za http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16820134046 Takze lecimy do gory Panowie i Panie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Jeszcze wczoraj bylo 85.49 za http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16820134046 Takze lecimy do gory Panowie i Panie :( 4 dolary to żadna podwyżka ale sklep morele chyba pogieło za 2x1GB Kingston CL5 życzą sobie 360zł :blink: -to napewno pomyłka.W każdym razie w innych polskich sklepach ceny drastycznie idą w dół :wink: Edytowane 10 Maja 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 4 dolary to żadna podwyżka ale sklep morele chyba pogieło za 2x1GB Kingston CL5 życzą sobie 360zł :blink: -to napewno pomyłka.W każdym razie w innych polskich sklepach ceny drastycznie idą w dół :wink: Ja tu nie mowie o kwocie, tylko caly czas szlo w dol, a dzisiaj pierwszy raz podskoczylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Ja tu nie mowie o kwocie, tylko caly czas szlo w dol, a dzisiaj pierwszy raz podskoczylo.to napewno tylko jednodniowy skok ceny.Wzieło mnie na zakup 4x1GB.Narezie mam 2x1GB Special Ops 800Mhz CL5 przeplacone okropnie.Teraz zamierzam dokupić nastepne 2x1GB za 350zł.Jak myślicie 4GB przyda się do czegoś,zawsze będzie można sprzedać po wakacjach i to z zyskiem :rolleyes: Edytowane 10 Maja 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...